Diete slăbit - 2 zile din luna Ianuarie pentru rezultate cu minus la kilograme

02.IANUARIE.2018
Diete slăbit - 2 zile din luna Ianuarie pentru rezultate cu minus la kilograme

Categorie: Sanatate si Nutritie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:i.actualno.com

Dieta are rezultate diferite de la o persoană la alta. Există reguli de aur pentru începerea unei diete. În astrologia chineză fiecare zi are o energie

specifică adusă de zodia zilei și elementul semnului.

DE INTERES: Influența principalelor elemente din mediu asupra sănătății și frumuseții

Pentru a avea rezultate și a slăbi sănătos este necesar să ținem cont și de sfaturile astrologilor.

Oricât de promitățoare ar fi unele diete, totuși există un secret pe care numai astrologii îl cunosc: de ziua în care se începe dieta de slăbit depinde succesul sau eșecul. Iată de ce aceeași dietă funcționează diferit de la o persoană la alta.

O regulă de aur în astrologie spune că dacă vrei să slăbești, începe cura după ziua cu Lună Plină, respectiv în perioada cu Lună în Scădere.
Mai mult decât atât, în urma unui calcul matematic, am determinat două zile în care energia zilei te susține să slăbești, deoarece sunt zile în care domină elementul metal și elementul lemn, respectiv 4 Ianuarie – zi de Maimuță și 10 Ianuarie – zi de Tigru.

De ce sunt favorabile aceste elemente pentru cura de slăbire?

În medicina chineză s-a constatat faptul că surplusul de element pământ poate afecta silueta, favorizează depunerile de masă corporală. Conform cu teoria celor 5 elemente, pentru a consuma elementul pământ lucrăm cu elementul metal, iar pentru a-l distruge folosim elementul lemn.
Conform cu această teorie, alimente recomandate în cura de slăbire din luna ianuarie sunt cele cu gust iute și acru: ghimbir, ardei iute, citrice, salate verzi.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.