Transport gratuit peste 199 lei

Dieta zodiilor – alimentele potrivite zodiilor de Apă

Dieta zodiilor – alimentele potrivite zodiilor de Apă

Astrele îți pot da un răspuns nu doar cu privire la persoanlitate și tendințe, ci și în ceea ce privește dieta potrivită pentru tine. Alimente potrivite

zodiilor de Apă: Rac, Scorpion și Pești.

Dominat de emoții, Racul se refugiază deseori în mâncare, iar asta se vede în kilogramele pe care le acumulează cu destul de multă ușurință. Este un gurman înăscut, chiar dacă ajunge să aibă probleme digestive. L-ar ajuta foarte mult să evite nucile, fisticul, dulciurile și alimentele hipercalorice, dar și să meargă mai des la sala de sport.

De asemenea, ar trebui să evite excesul de ciorbe și supe, deoarece reține ușor apă. Pe de altă parte, este indicat consumul de iaurt, fibre și condimente.

Similar celorlalte zodii de Apă, Scorpionul este predispus spre îngrășare, dar nu la fel de mult ca suratele sale, pentru că nu se lasă pradă emoțiilor. Ar fi bine ca din când în când să facă diverse cure de detoxifiere cu sucuri de fructe și legume. Peștele și brânzeturile ar trebui să nu îi lipsească din dietă. În timp, îi face rău consumul zilnic de alimente greu digerabile, cum ar fi carnea de porc.

Din cauza tendinței de a acumula cu ușurință kilograme în plus, Peștii ar trebui să își facă un program zilnic de masă, pe care să îl respecte cu strictețe. Pentru a reuși să își țină emoțiile în frâu, pot opta pentru meditații, yoga sau tai chi chuan, sau chiar exerciții fizice.

Este total contraindicat consumul de dulciuri, grăsimi, dar și de lichide după masă, deoarece provoacă balonare și retenție de toxine. Pe de altă parte, cele mai bune alemente pentru ei sunt salatele și peștele.

„Sănătatea nu înseamnă cât de mult slăbești, ci și cât de mult îți îmbunătățeștii viața. (dr. Josh Axe)

Viziteaza magazinul online