Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cum să arzi calorii fără să faci sport, într-un mod incredibil de simplu

Cum să arzi calorii fără să faci sport, într-un mod incredibil de simplu

Mici obiceiuri de zi cu zi, care îți aduc plăcere, te pot ajuta să arzi mai multe calorii, fără să faci sport. Te-ai gândit vreodată că poți pierde

calorii fără să mergi la sală? Ți-am pregătit o serie de lucruri pe care le poți face pentru a slăbi într-un mod plăcut.

1. Râde cât mai mult posibil
Nu numai că râsul este sănătos pentru inimă și pentru starea ta de bine, ci te ajută și să slăbești. 15 minute de râs te ajută să arzi între 10 și 40 de calorii. În plus, acesta generează un hormon legat de reducerea apetitului.

2. Dansează așa cum îți dictează inima
Mergând la petreceri, dansând pe muzica preferată, te poate ajuta să pierzi între 450 ș 600 de calorii. Nu contează intensitatea mișcărilor tale, oricât de lent te-ai mișca, tot vei avea supriza să pierzi calorii.

Best seller

3. Fă dragoste
Știai că pe lângă plăcere, dragostea te ajută să slăbești? Dacă te iubești cu partenerul tău cel puțin 30 de minute, poți arde până la 160 de calorii. Deci, cu cât mai mult, cu atât mai bine.

4. Mergi la cumpărături
Cui nu-i place să meargă la cumpărături?! Știai însă că pe lângă lucrurile minunate pe care ți le poți achiziționa, poți arde până la 180 de calorii dacă petreci cel puțin 30 de minute la hoinărit magazinele?

5. Cântă: la duș, la karaoke, în fața oglinzii
Cel puțin 136 de calorii poți arde dacă fredonezi piesele preferate. Cântă cât mai mult și des, cui îi pasă că nu ai voce bună? Important este să faci ceea ce îți place.

Iți recomandăm

6. Pune-ți mintea la contribuție
Când te concentrezi foarte tare asupra asupra unui lucru, poți arde între 1 și 2 calorii pe minut. Așadar, completează integrame, rezolvă un cub rubic, o problemă de logică. Gândește mult și slăbești ușor.

7. Sărută cât mai mult și des
Știai că un sărut de o oră te ajută să arzi 68 de calorii? Ia-și partenerul și sărută-l cu foc, vei slăbi într-un mod tare plăcut.

8. Îmbrățișează și lasă-te îmbrățișat/ă
Dacă nu îți sunt pe plac îmbrățișările, după ce vei auzi asta probabil te vei răzgândi. Îmbrățișând pe cineva timp de o oră te poate face să arzi până la 70 de calorii.

9. Plimbă-te cu câinele tău
Pe lângă bucuria pe care i-o vei oferi prietenului tău patruped, vei arde calorii multe și rapid. O oră de plimbare este echivalentă cu 100 de calorii arse.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

10. Savurează o ceașcă de cafea sau de ceai verde
Cum îți poți începe dimineața mai frumos dacă nu cu o cană de cafea? Dacă nu ești însă o persoană amatoare de cafea, apelează la ceaiul verde. Ambele băuturi conțin cofeină și teină, care accelerează metabolismul și te ajută să arzi și până la 150 de calorii.

Viziteaza magazinul online