Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Corpul ne transmite frecvent semnale de alarmă! Află care sunt acestea

Corpul ne transmite frecvent semnale de alarmă! Află care sunt acestea

Corpul este cel care ne anunță când ceva nu este în regulă cu noi. Învață să-i asculți semnalele de alarmă. Psihosomatica se ocupă cu studiul cauzelor

psihologice ale bolilor. Psihicul nostru ne transmite frecvent semnale de alarmă pentru a ne atenționa când ceva nu este în regulă, că avem o problemă de natură psihologică pe care trebuie să o rezolvăm, ca să nu degenereze. Iată care sunt 5 dintre părțile corpului asupra cărora trebuie să ne îndreptăm atenția.

1. Gâtul este în directă legătură cu flexibilitatea noastră în a vedea problemele, oamenii și deschiderea de a găsi soluții. În momentul în care avem o problemă la gât (cum ar fi gâtul înțepenit), este timpul să nu mai fim atât de rigizi în evaluarea situațiilor. O afecțiune interioară a gâtului atrage atenția asupra modului în care comunicăm, ne exprimăm nevoile, sentimentele și dorințele.

2. Umerii reprezintă capacitatea noastră de a ne asuma responsabilitățile. Când apare o afecțiune la acest nivel sau umerii sunt „căzuți”, cel mai probabil ne simțim împovărați, deoarece am preluat și responsabilitățile celorlalți. Nu este datoria noastră să facem lucrurile în locul altora!

Viziteaza magazinul online