Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Corpul ne transmite frecvent semnale de alarmă! Află care sunt acestea

Corpul ne transmite frecvent semnale de alarmă! Află care sunt acestea

Corpul este cel care ne anunță când ceva nu este în regulă cu noi. Învață să-i asculți semnalele de alarmă. Psihosomatica se ocupă cu studiul cauzelor

psihologice ale bolilor. Psihicul nostru ne transmite frecvent semnale de alarmă pentru a ne atenționa când ceva nu este în regulă, că avem o problemă de natură psihologică pe care trebuie să o rezolvăm, ca să nu degenereze. Iată care sunt 5 dintre părțile corpului asupra cărora trebuie să ne îndreptăm atenția.

1. Gâtul este în directă legătură cu flexibilitatea noastră în a vedea problemele, oamenii și deschiderea de a găsi soluții. În momentul în care avem o problemă la gât (cum ar fi gâtul înțepenit), este timpul să nu mai fim atât de rigizi în evaluarea situațiilor. O afecțiune interioară a gâtului atrage atenția asupra modului în care comunicăm, ne exprimăm nevoile, sentimentele și dorințele.

2. Umerii reprezintă capacitatea noastră de a ne asuma responsabilitățile. Când apare o afecțiune la acest nivel sau umerii sunt „căzuți”, cel mai probabil ne simțim împovărați, deoarece am preluat și responsabilitățile celorlalți. Nu este datoria noastră să facem lucrurile în locul altora!

Feng Shui

3. Brațele sunt simbolul „aripilor”, adică a capacității noastre de a ne dezvolta, de a crește. Pe de altă parte, simbolizează și modul în care privim îmbrățișările și nu doar a oamenilor, ci mai mult a diverselor situații, schimbări și provocări. Totul aici ține de manifestarea iubirii față de propria persoană și față de ceilalți.

4. Mâinile și palmele simbolizează nevoia de a fi utili, iar afecțiunile apar în momentul în care trăim un puternic sentiment de neputință și nu putem duce lucrurile la bun sfârșit.

5. Spatele „vorbește” despre trecutul nostru (zona lombară), despre modul în care facem față greutăților vieții (partea de jos a spatelui) și despre sentimentul pregnant că suntem trădați ori am acumulat multă tensiune din furie neexprimată (partea de sus a spatelui). Ne atrage atenția că avem nevoie de susținere emoțională, sprijin și să ne simțim protejați. De asemenea, trebuie să ne împăcăm cu trecutul pentru a nu ne fi frică de viitor și de implicarea emoțională.

Este important să fim atenți la orice schimbare, disconfort sau mică durere a corpului, deoarece stările nostre sufletești pot duce în timp la boli grave, ca urmare a energiilor negative ce produc dezechilibre chimice în organism.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit