6 Beneficii incredibile pentru sănătate oferite de pisici ::: ZODIACOOL

Grațioasele pisici au devenit de-a lungul timpului foarte iubite datorită beneficiile lor pentru sănătate. Chiar dacă pisicile sunt individualiste și odată

aduse în casă ele devin stăpânul, adoptarea şi îngrijirea pisicilor ne aduce o serie de beneficii pentru sănătate, la nivel psihic, pentru sistemul cardiac. Datorită capacităţilor extrasenzoriale pisicile simt boala, se așază pe locul care doare, alină suferința, indiferent de rasa lor.

Pisicile asigură suport moral în timpuri dificile

Cea mai sigură cale de a scăpa de depresie, în special după o despărțire de cineva drag, este să ne luăm o pisică. Aceasta ne va ajuta să depășim mai ușor momentul, să scăpăm de durerile fizice și de suferința emoțională, se vor “hrăni” cu surplusul de energie negativă, iar prin faptul că ne vor face să ne jucăm cu ele, ne vor lua gândul de la supărări. În plus, pisicile nu ne judecă, sunt un fel de psiholog, căruia îi putem încredința toate secretele, fricile etc.

DE INTERES: Prea mult stres? Află cum poate fi utilă meditația

Pisicile ne ajută să scăpăm de singurătate

Statisticile arată că la peste 75% dintre femei le este mai ușor să intre într-o relație de dragoste cu bărbați care iubesc pisicile, deoarece acesta este un indicator că acel bărbat este tandru și bun la suflet, le face să se simtă în siguranță.

Pisicile ne ajută să reușim la examene

Pisicile nu sunt un talisman și nici nu au puteri magice, dar s-a constatat că cei care au pisici de regulă au rezultate mai bune la examene. Pisicile ne ajută să ne menținem psihicul echilibrat, să nu cedăm emoțiilor negative, prin urmare să ne concentrăm asupra unui subiect și să ne valorificăm chiar și pe timp de stres resursele intelectuale.

Terapia cu pisici

Pisicile au capacitatea de a ne face să ne relaxăm, elimină anxietatea, frica, stresul. În plus, torsul ritmic al pisicii reglează bătăile inimii, elimină riscul de hipertensiune.

Pisicile sunt recunoscătoare pentru atenția primită

Pisicile nu uită niciodată să ne mulțumească ....în special prin celebrul masaj pisicesc cu lăbuțele, ceea ce pentru noi atrage energie pozitivă, armonie.

Pisicile ne trădează tipul de personalitate

În general persoanele liniștite, tăcute, introvertite, preferă să adopte o pisică, acest lucru le ajută să aibă mai multă încredere în propria persoană și în cei din jur, să devină mai calme și mai puțin preocupate să dețină controlul.

Somnul este mai liniștitor lângă o pisică

Se știe că pisica este un animal de companie care simte fluxul de energie negativă de pe liniile Hartman, care nu sunt benefice pentru om și se poziționează pe acestea, lăsând pentru noi spațiu cu energie pozitivă, care asigură un somn de calitate.

Pisicile nu ne pot salva viața în condiții de incendiu, înec etc., dar au capacitatea să o prelungească și să o facă mai fericită.

Prezența pisicilor nu oferă numai avantaje, dezavantajul este că unele persoane pot dezvolta alergii față de părul de pisică, subiect despre care vom vorbi într-un articol viitor.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT
1299
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.