6 Beneficii incredibile pentru sănătate oferite de pisici ::: ZODIACOOL

656
5.00
SHARE

Grațioasele pisici au devenit de-a lungul timpului foarte iubite datorită beneficiile lor pentru sănătate

Chiar dacă pisicile sunt individualiste și odată aduse în casă ele devin stăpânul, adoptarea şi îngrijirea pisicilor ne aduce o serie de beneficii pentru sănătate, la nivel psihic, pentru sistemul cardiac. Datorită capacităţilor extrasenzoriale pisicile simt boala, se așază pe locul care doare, alină suferința, indiferent de rasa lor.

Pisicile asigură suport moral în timpuri dificile

Cea mai sigură cale de a scăpa de depresie, în special după o despărțire de cineva drag, este să ne luăm o pisică. Aceasta ne va ajuta să depășim mai ușor momentul, să scăpăm de durerile fizice și de suferința emoțională, se vor “hrăni” cu surplusul de energie negativă, iar prin faptul că ne vor face să ne jucăm cu ele, ne vor lua gândul de la supărări. În plus, pisicile nu ne judecă, sunt un fel de psiholog, căruia îi putem încredina toate secretele, fricile etc.

DE INTERES: Prea mult stres? Află cum poate fi utilă meditația

Pisicile ne ajută să scăpăm de singurătate

Statisticile arată că la peste 75% dintre femei le este mai ușor să intre într-o relație de dragoste cu bărbați care iubesc pisicile, deoarece acesta este un indicator că acel bărbat este tandru și bun la suflet, le face să se simtă în siguranță.

Pisicile ne ajută să reușim la examene

DE INTERES: Număr casă 1

Pisicile nu sunt un talisman și nici nu au puteri magice, dar s-a constatat că cei care au pisici de regulă au rezultate mai bune la examene. Pisicile ne ajută să ne mențimen psihicul echilibrat, să nu cedăm emoțiilor negative, prin urmare să ne concentrăm asupra unui subiect și să ne valorificăm chiar și pe timp de stres resursele intelectuale.

Terapia cu pisici

Pisicile au capacitatea de a ne face să ne relaxăm, elimină anxietatea, frica, stresul. În plus, torsul ritmic al pisicii reglează bătăile inimii, elimină riscul de hipertensiune.

Pisicile sunt recunoscătoare pentru atenția primită

Pisicile nu uită niciodată să ne mulțumească ....în special prin celebrul masaj pisicesc cu lăbuțele, ceea ce pentru noi atrage energie pozitivă, armonie.

Pisicile ne trădează tipul de personalitate

DE INTERES: Număr casă 4

În general persoanele liniștite, tăcute, introvertite, preferă să adopte o pisică, acest lucru le ajută să aibă mai multă încredere în propria persoană și în cei din jur, să devină mai calme și mai puțin preocupate să dețină controlul.

Somnul este mai liniștitor lângă o pisică

Se știe că pisica este un animal de companie care simte fluxul de energie negativă de pe liniile Hartman, care nu sunt benefice pentru om și se poziționează pe acestea, lăsând pentru noi spațiu cu energie pozitivă, care asigură un somn de calitate.

Pisicile nu ne pot salva viață în condiții de incendiu, înec etc., dar au capacitatea să o prelungească și să o facă mai fericită.

Prezența pisicilor nu oferă numai avantaje, dezavantajul este că unele persoane pot dezvolta alergii față de părul de pisică, subiect despre care vom vorbi într-un articol viitor.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  1
VOT

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Top vizualizate

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.