Rețetă de ouă umplute cu ton și branză de burduf

1230
0
SHARE
Rețete AUTOR: Ivona Mara FOTO: culoaresiarome.ro

Cum să faci ouă umplute cu ton și brânză, un aperitiv ușor de preparat, cu gust delicios și cu aspect atrăgător

Vin musafirii și nu știi ce să le prepari rapid? Aperitivul cu ouă umplute cu ton și brânză te va scoate din impas.

INGREDIENTE

6 ouă

1 fir de ceapă verde

50 g brânza burduf

1 cutie de ton în ulei de măsline

1 lingură de maioneză

PE ACELAȘI SUBIECT

1 cub de unt

boia dulce

mărar

MOD DE PREPARARE:

Ouale se fierb, apoi se răcesc și se curață de coajă. Se taie în două și se scot cu grijă gălbenușurile, care se pun deoparte.

Cu un robot de bucatarie se mixează brânza burduf tăiată felii cu gălbenușurile, tonul scurs de ulei, ceapa verde tocată mărunt, untul și maioneza.

Albușurile se umplu cu grijă cu compoziția făcută.

Se presară deasupra boia dulce și se garnisesc cu mărar.

Sursa articol: bucataras.ro

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
MAGAZIN ONLINE

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.