Rețetă de ouă umplute cu ton și branză de burduf
Vin musafirii și nu știi ce să le prepari simplu și rapid? Descoperă un aperativ cu care vei face cu siguranță senzație! Aperitivul cu ouă umplute cu ton
și brânză te va scoate din impas. Vezi cum poți pregăti cele mai gustoase ouă umplute cu ton și brânză. Urmează rețeta de mai jos pentru a te bucura de un aperitiv ușor de preparat, cu un gust delicios și un aspect de invidiat. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 6 ouă, 1 fir de ceapă verde, 50 g brânza burduf, 1 cutie de ton în ulei de măsline, 1 lingură de maioneză, 1 cub de unt, boia dulce, mărar.
MOD DE PREPARARE:
Ouale se fierb, apoi se răcesc și se curață de coajă. Se taie în două și se scot cu grijă gălbenușurile, care se pun deoparte.
Cu un robot de bucatarie se mixează brânza burduf tăiată felii cu gălbenușurile, tonul scurs de ulei, ceapa verde tocată mărunt, untul și maioneza.
Albușurile se umplu cu grijă cu compoziție făcută.
Se presară deasupra boia dulce și se garnisesc cu mărar.
Sursa articol: bucataras.ro
Autor: Ivona Mara, publicat la data 18.04.2018
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE
10% WELCOME GIFT
LA ORICE COMANDĂ!