Deliciu mexican – tacos de pui

Deliciu mexican – tacos de pui
Este un fel de mâncare rapid de preparat, fără multe ingrediente, fără meticulozitate sau reguli stricte. Tacos este alegerea excelentă pentru atunci când

ești pe fugă, ai nevoie de o masă copioasă, un aport caloric important și să nu mai spunem de explozia de arome, specifică bucătăriei mexicane. Pentru umplutură ai nevoie de 1 kg piept de pui dezosat, 12 felii tortilla, 100 ml zeamă de lime, 2 lingurițe boia de ardei iute, coriandru tocat, 3 linguri ulei, 3-4 căței de usturoi, 50 g miere, ½ linguriță chimen, 1 praf de sare

Pentru salată îți trebuie:
– 200 g varză roșie tocată
– 400 g varză tocată
– 1 măr ras
– 1 morcov ras
– 100 g sos ușor picant
– sare și piper, după gust

Cum se prepară:
Pentru început, trebuie să prepari marinada. Astfel, pune într-un bol sucul de lime, coriandrul, 2 linguri de ulei, boiaua de ardei, chimenul, usturoiul pisat și sare, după gust. Toarnă un sfert din marinadă în alt recipient, iar cu cea rămasă în bol freacă bine carnea, pe care apoi o pui la frigider pentru aproximativ o oră.

Ingredientele pentru salată se amestecă și se lasă la rece.

În final, rumenești pieptul de pui tăiat felii în uleiul rămas și din când în când adaugi câte puțin din marinada rămasă. Ultimul pas este să pui carnea rumenită pe lipiile încălzite și să așezi deasupra salata.

Poftă bună!

1223
0
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.