Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cea mai bună soluție ca să elimini petele de sos

Cea mai bună soluție ca să elimini petele de sos

Nu de puține ori ți s-a întâmplat ca sosul din preparate să îți distrugă bluza cea nouă sau perechea de pantaloni preferată, sau chiar până și covorul

din bucătărie? Află că există soluții care îți pot veni în ajutor pentru a îndepărta petele rapid și ușor, însă nu înainte de a trece prin câteva reguli de bază. Descoperă acum care sunt recomandările pentru îndepărtarea cu succes a urmelor de sos din textile. Spală imediat zona afectată cu un jet de apă rece. Vei opri astfel impregnarea petei în țesătură - odată impregnată, pata va fi mai dificil de îndepărtat

În continuare, ia un prosop de hârtie sau o cârpă umedă curată și tamponează pata de sos până când îndepărtezi cât mai mult cu putință. Dacă ai posibilitatea, spală zona afectată cu un jet de apă rece.

Detergent cu oxigen activ – inamicul petelor de sos

Printre cele mai noi produse de curățare și cele mai puternice se numără detergentul care conține oxigen activ. El poate fi folosit extrem de simplu și pentru rufele colorate, nu doar pentru cele albe, fiind un agent de curățare mai blând decât clorul, mai blând cu țesăturile, chiar și cu cele delicate.

Oxigenul activ îndepărtează un număr mare de pete, elimină mirosurile grele și împrospătează culoarea.

Cum se procedează

Ai nevoie de:

  • 2 linguri de detergent cu oxigen active
  • ½ cană apă
  • prosoape de hârtie

Elimină pe cât mai mult posibil excesul de sos de pe suprafața materialului, cu ajutorul prosoapelor de hârtie. Dizolvă detergentul în apă.

Adaugă cele 2 lingurițe de detergent într-un vas suficient de încăpător pentru materialul pătat. Toarnă apa și amestecă bine, până la dizolvare.

Înmoaia pata în soluție și freacă ușor, pentru ca amestecul de apă și detergent să pătrundă cât mai bine în țesătură. Apoi, lasă la înmuiat timp de 25-30 de minute.

Clătește bine materialul sub un jet de apă, după care spală-l în mod obișnuit. Poți proceda în același mod cu hainele pătate de sos, fețele de masă sau prosoape de bucătărie.

Viziteaza magazinul online