Cea mai bună soluție ca să elimini petele de sos

03.APRILIE.2019
Cea mai bună soluție ca să elimini petele de sos
Rețete AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pxhere.com
Nu de puține ori ți s-a întâmplat ca sosul din preparate să îți distrugă bluza cea nouă sau perechea de pantaloni preferată, sau chiar până și covorul

din bucătărie? Află că există soluții care îți pot veni în ajutor pentru a îndepărta petele rapid și ușor, însă nu înainte de a trece prin câteva reguli de bază. Descoperă acum care sunt recomandările pentru îndepărtarea cu succes a urmelor de sos din textile. Spală imediat zona afectată cu un jet de apă rece. Vei opri astfel impregnarea petei în țesătură - odată impregnată, pata va fi mai dificil de îndepărtat

În continuare, ia un prosop de hârtie sau o cârpă umedă curată și tamponează pata de sos până când îndepărtezi cât mai mult cu putință. Dacă ai posibilitatea, spală zona afectată cu un jet de apă rece.

Loading...

Detergent cu oxigen activ – inamicul petelor de sos

Printre cele mai noi produse de curățare și cele mai puternice se numără detergentul care conține oxigen activ. El poate fi folosit extrem de simplu și pentru rufele colorate, nu doar pentru cele albe, fiind un agent de curățare mai blând decât clorul, mai blând cu țesăturile, chiar și cu cele delicate.

Oxigenul activ îndepărtează un număr mare de pete, elimină mirosurile grele și împrospătează culoarea.

Cum se procedează

Ai nevoie de:

  • 2 linguri de detergent cu oxigen active
  • ½ cană apă
  • prosoape de hârtie

Elimină pe cât mai mult posibil excesul de sos de pe suprafața materialului, cu ajutorul prosoapelor de hârtie. Dizolvă detergentul în apă.

Adaugă cele 2 lingurițe de detergent într-un vas suficient de încăpător pentru materialul pătat. Toarnă apa și amestecă bine, până la dizolvare.

Înmoaia pata în soluție și freacă ușor, pentru ca amestecul de apă și detergent să pătrundă cât mai bine în țesătură. Apoi, lasă la înmuiat timp de 25-30 de minute.

Clătește bine materialul sub un jet de apă, după care spală-l în mod obișnuit. Poți proceda în același mod cu hainele pătate de sos, fețele de masă sau prosoape de bucătărie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.