Bucuria copiilor – cheesecake japonez, desertul care este gata în 15 minute

11.APRILIE.2019
Fă-le copiilor o bucurie dulce și sănătoasă în doar câteva minute! Oricine gustă acest desert sigur se va îndrăgosti de el. Cheesecake-ul japonez se face

foarte ușor, cu doar câteva ingrediente și este delicios. Există mai multe rețete, dar astăzi v-o prezentăm pe cea clasică, cea mai simplă dintre toate. Aveți nevoie de trei ingrediente: ouă, ciocolată albă și cremă de brânză. Ingrediente: 4 ouă, 150 g de ciocolată albă, 150 g de cremă de brânză nesărată. Începeți prin a separa gălbenușurile de albușuri, iar pe cele din urmă puneți-le la frigider.

Preîncălziți cuptorul la 170 C.

Topiți ciocolata la bain marie, iar imediat ce s-a topit complet, adăugați crema de brânză încet, amestecând continuu, până se omogenizează compoziția. Opriți focul, adăugați gălbenușurile și amestecați încet până se încorporează.

Loading...

Scoateți albușurile de la frigider, pe care trebuie să le mixați până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din această spumă peste compoziția pe care ați pregătit-o anterior și amestecați bine, adăugând treptat și celelalte două treimi, amestecând continuu, până se omogenizează.

Tapetați un vas termorezistent cu hârtie pergament și ungeți-o cu puțin ulei.Turnați compoziția în vas și loviți ușor vasul de masă pentru a scoate bulele de aer. Turnați apă în tava de la cuptor și puneți vasul cu cheesecake-ul în mijlocul acesteia.

Lăsați la cuptor pentru 15 minute la 170 C.În final, după ce se răcește pudrați acest deliciu cu zahăr pudră sau cu fulgi de migdale, după gust.

Poftă bună!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
189
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.