Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Bucuria copiilor – cheesecake japonez, desertul care este gata în 15 minute

Bucuria copiilor – cheesecake japonez, desertul care este gata în 15 minute

Fă-le copiilor o bucurie dulce și sănătoasă în doar câteva minute! Oricine gustă acest desert sigur se va îndrăgosti de el. Cheesecake-ul japonez se face

foarte ușor, cu doar câteva ingrediente și este delicios. Există mai multe rețete, dar astăzi v-o prezentăm pe cea clasică, cea mai simplă dintre toate. Aveți nevoie de trei ingrediente: ouă, ciocolată albă și cremă de brânză. Ingrediente: 4 ouă, 150 g de ciocolată albă, 150 g de cremă de brânză nesărată. Începeți prin a separa gălbenușurile de albușuri, iar pe cele din urmă puneți-le la frigider.

Preîncălziți cuptorul la 170 C.

Topiți ciocolata la bain marie, iar imediat ce s-a topit complet, adăugați crema de brânză încet, amestecând continuu, până se omogenizează compoziția. Opriți focul, adăugați gălbenușurile și amestecați încet până se încorporează.

Scoateți albușurile de la frigider, pe care trebuie să le mixați până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din această spumă peste compoziția pe care ați pregătit-o anterior și amestecați bine, adăugând treptat și celelalte două treimi, amestecând continuu, până se omogenizează.

Tapetați un vas termorezistent cu hârtie pergament și ungeți-o cu puțin ulei.Turnați compoziția în vas și loviți ușor vasul de masă pentru a scoate bulele de aer. Turnați apă în tava de la cuptor și puneți vasul cu cheesecake-ul în mijlocul acesteia.

Lăsați la cuptor pentru 15 minute la 170 C.În final, după ce se răcește pudrați acest deliciu cu zahăr pudră sau cu fulgi de migdale, după gust.

Poftă bună!

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online