Jupiter în Săgetător pentru RAC favorizează evoluția, dragostea și succesul. Previziuni 2019

01.NOIEMBRIE.2018
Jupiter în Săgetător pentru RAC favorizează evoluția, dragostea și succesul. Previziuni 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:naukrinama.com

Previziuni astrologice pentru Rac, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter trece pe data de 8 Noiembrie 2018 în casa a VI-a,

a muncii și a sănătății. A venit momentul să acordați mai multă atenție sănătății, care v-a supus în ultimii 3-4 ani la multe teste, probleme circulatorii, de ficat, vor ieși la suprafață.

Jupiter în Săgetător pentru Raci favorizează planurile reprezentate de: serviciu, meserie, loc de muncă, profesie, datorie, obligații, responsabilități, sarcini, munca de zi cu zi, rutină, igienă, monotonie, obiceiuri alimentare proaste, starea de sănătate precară, bolile cu transmitere, public, comerț,  plante, calcul, ordine, sistematizare, organizare,  muncă în domeniul online, industria medicinii, activități de creativitate, relația cu subalternii, angajații.

Loading...

Tot din luna Noiembrie poposește și karma pozitivă în semnul vostru, de aceea efectul acestui tranzit adus de Jupiter este sporit. Vedem ca Racii să ia decizii radicale, care să le fie de folos pentru următorii 30 de ani. Șanse mari de a pleca în străinătate, de a vă apuca de studiat un domeniu nou, legat de online.

Dacă veți dori să începeți munca în cadrul unei instituții de stat, sunt șanse în 2019 să dați examene între Ianuarie-Aprilie pentru a intra acolo. Eclipsele din Ianuarie-Iulie vor amplifica dorința voastră de a munci pe mai mulți bani. Cei care au deschis afaceri între 2015-2017 acum se vor bucura de succes, extindere, vor trece la un alt nivel.

Tinerii vor cocheta cu ideea de a pleca din țară, acolo își vor întâlni marea dragoste. Deveniți persoane disciplinate, care știu ce vor de la viață, se aruncă în proiecte noi, colaborări, care din Decembrie 2019 vor aduce și mai multă imagine, popularitate.

Puteți avea succes din punct de vedere financiar și dintr-o poziție ce necesita lucrul direct cu publicul. Pentru persoanele cu activități agricole 2019 poate fi un an cu recoltă bogată.

Sănătatea este susținută de Jupiter, de evitat totuși excesele, acest tranzit aduce și câteva kg în plus. Orice problemă apare la nivelul acestui domeniu este ideal să fie văzută de un specialist, nu vă neglijați. Recomandăm Racilor să nu mai preia problemele celor din jur, fiecare are propriul destin. Pentru unele persoane, poate fi anul în care mai apare un membru în familie.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Descoperă cu cine te potrivești cel mai bine dacă ai numărul KUA 1 și ești sociabil,
Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane
Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.