Jupiter în Săgetător pentru RAC favorizează evoluția, dragostea și succesul. Previziuni 2019

Jupiter în Săgetător pentru RAC favorizează evoluția, dragostea și succesul. Previziuni 2019

Previziuni astrologice pentru Rac, generate de intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 Noiembrie 2018. Jupiter trece pe data de 8 Noiembrie 2018 în casa a VI-a,

a muncii și a sănătății. A venit momentul să acordați mai multă atenție sănătății, care v-a supus în ultimii 3-4 ani la multe teste, probleme circulatorii, de ficat, vor ieși la suprafață.

Jupiter în Săgetător pentru Raci favorizează planurile reprezentate de: serviciu, meserie, loc de muncă, profesie, datorie, obligații, responsabilități, sarcini, munca de zi cu zi, rutină, igienă, monotonie, obiceiuri alimentare proaste, starea de sănătate precară, bolile cu transmitere, public, comerț, plante, calcul, ordine, sistematizare, organizare, muncă în domeniul online, industria medicinii, activități de creativitate, relația cu subalternii, angajații.

Tot din luna Noiembrie poposește și karma pozitivă în semnul vostru, de aceea efectul acestui tranzit adus de Jupiter este sporit. Vedem ca Racii să ia decizii radicale, care să le fie de folos pentru următorii 30 de ani. Șanse mari de a pleca în străinătate, de a vă apuca de studiat un domeniu nou, legat de online.

6434
4.25
SHARE

Dacă veți dori să începeți munca în cadrul unei instituții de stat, sunt șanse în 2019 să dați examene între Ianuarie-Aprilie pentru a intra acolo. Eclipsele din Ianuarie-Iulie vor amplifica dorința voastră de a munci pe mai mulți bani. Cei care au deschis afaceri între 2015-2017 acum se vor bucura de succes, extindere, vor trece la un alt nivel.

Tinerii vor cocheta cu ideea de a pleca din țară, acolo își vor întâlni marea dragoste. Deveniți persoane disciplinate, care știu ce vor de la viață, se aruncă în proiecte noi, colaborări, care din Decembrie 2019 vor aduce și mai multă imagine, popularitate.

Puteți avea succes din punct de vedere financiar și dintr-o poziție ce necesita lucrul direct cu publicul. Pentru persoanele cu activități agricole 2019 poate fi un an cu recoltă bogată.

Sănătatea este susținută de Jupiter, de evitat totuși excesele, acest tranzit aduce și câteva kg în plus. Orice problemă apare la nivelul acestui domeniu este ideal să fie văzută de un specialist, nu vă neglijați. Recomandăm Racilor să nu mai preia problemele celor din jur, fiecare are propriul destin. Pentru unele persoane, poate fi anul în care mai apare un membru în familie.

Jupiter în Săgetător pentru Berbec
Jupiter în Săgetător pentru Taur
Jupiter în Săgetător pentru Gemeni
Jupiter în Săgetător pentru Rac
Jupiter în Săgetător pentru Leu
Jupiter în Săgetător pentru Fecioară
Jupiter în Săgetător pentru Balanță
Jupiter în Săgetător pentru Scorpion
Jupiter în Săgetător pentru Săgetător
Jupiter în Săgetător pentru Capricorn
Jupiter în Săgetător pentru Vărsător
Jupiter în Săgetător pentru Pești

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!