HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Gemeni

Vedem o săptămână agitată din punct de vedere psihic, de aceea o să încercați să vă focusați mai mult pe voi.

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Gemeni. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Gemeni previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Între 14-17 Ianuarie Gemenii se simt încolțiți de ceilalți, simt că toată lumea dorește să profite de pe urma muncii lor, să îi folosească, cel mai probabil la un preț de nimic, plus că apare șansa să descopere că alte persoane au creat unele strategii de a complota împotriva lor.

Partea interesantă este că o să alegeți să treceți și de astă dată peste nemulțumiri, generând stres, nervi, divergențe acasă etc., însă după 17 Ianuarie, odată cu sosirea Lunii în semnul vostru, se schimbă radical situația, o să începeți să vă faceți dreptate, cel mai probabil această atitudine îi va șoca pe ceilalți, însă va fi de bun augur.

Dacă până acum ați dat impresia de indiferență, de lașitate, după 20 Ianuarie veți fi mai vocali, dornici să schimbați premizele jocului în favoarea voastră.

Între 19-20 Ianuarie vedem să faceți un bilanț financiar, să vedeți dacă sunteți avantajați de un anumit context sau nu, se pare că Gemenii vor deveni mai egoiști, mai orgolioși, chiar indiferenți față de ceilalți. Această eliberare emoțională poate fi generată și de faptul că în ultima perioadă ați întâlnit persoane ce v-au inspirat, ce v-au oferit o altă perspectivă asupra vieții, veniturilor etc.

Sentimental, Venus în conjuncție cu Jupiter aduce șansa să vă îndrăgostiți, să dați curs unei relații ce a apărut în ultimele 2 luni. Acolo unde atmosfera în cămin este tensionată, unii Gemeni între 14-17 Ianuarie pot să ia o decizie radicală, aceea de a pune punct.

Din 20 Ianuarie, odată cu intrarea Soarelui în Vărsător, semn ce se află în trigonocrație cu voi, o să fiți mai dornici de a studia, de a găsi o logică la ceea ce ați experimentat în ultimii 7 ani. În general, vedem o săptămână agitată din punct de vedere psihic, de aceea o să încercați să vă focusați mai mult pe voi.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI
6120
4.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.