Oprah Winfrey: 14 citate care îți dau puterea să crezi, să speri și să lupți

17.SEPTEMBRIE.2019
Oprah Winfrey: 14 citate care îți dau puterea să crezi, să speri și să lupți

Categorie: Femei. Frumusețe Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Viața celebrei realizatoarea de talk-show din SUA, Oprah Winfrey, este una dintre cele mai intersante. Experiențele prin care a trecut, au transformat-o într-unul

dintre cei mai cunoscuți speakeri motivaționali. Iată cum explică sursa puterii sale, a implicării și a empatiei.

1. Toată lumea are o chemare. Iar adevarata ta treabă în viață este să îți dai seama care este acea chemare cât mai devreme posibil, să afli care este acel lucru pentru care tu ești aici și să începi să îl onorezi.

2. Când tu îți subestimezi munca, lumea întreagă te subestimează pe tine.

3. Transformă-ți rănile în înțelepciune.

4. Provocările sunt daruri care ne forțează să ne găsim un alt centru pentru echilibru. Nu te lupta cu ele. Găsește-ți doar o nouă modalitate de a sta.

Loading...

5. Cel mai mare curaj pe care cu toții trebuie să ni-l asumăm este să ieșim din istoria noastră, din trecutul nostru și să ne traim visurile.

6. Cu cât îți iubești și îți celebrezi viața mai tare, cu atât viața îți oferă mai multe lucruri pe care să le celebrezi.

7. Fă acel lucru pe care crezi că nu îl poți face. Încearcă din nou. Fă-l mai bine data viitoare. Singurii oameni care nu se împiedică niciodată sunt aceia care nu se cațără din prima pe cel mai înalt munte.

8. Mergi mai departe. Cazi. Lumea arată diferit de la pământ.

9. Iei de la viață ceea ce ai curajul să ceri.

10. Cheia pentru a realiza un vis este nu să te focusezi asupra succesului, ci asupra semnificației acestuia – și apoi, fiecare pas, oricât de mic este, chiar și micile victorii ivite de-a lungul drumului tău vor avea o însemnatate mult mai mare.

11. Fii mulțumit cu ceea ce ai, vei sfârși prin a avea mai mult. Dacă te concentrezi asupra a ceea ce nu ai, niciodată nu vei avea destul.

12. Acel lucru de care îți este cel mai frică nu are putere asupra ta. Frica ta are putere. Să înfrunți acest adevăr te eliberează.

13. Nu-ți trăi viața doar ca să multumești alte persoane.

14. De fiecare dată când spui ceea ce îți dorești sau ceea ce crezi, ești prima persoană care auzi aceste lucruri. Este un mesaj atât pentru tine, cât și pentru ceilalți despre ceea ce tu crezi că este posibil. Nu îți pune un tavan deasupra capului.

Îndrăznește să visezi și să crezi în puterea ta!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.