Măști de întinerire cu măr - pentru față, gât și decolteu

24.MAI.2019
Măști de întinerire cu măr - pentru față, gât și decolteu

Categorie: Femei. Frumusete Autor: Diana Eleonora Zodiacool Foto:pixabay.com

Fructele sunt o sursă de vitamine benefice atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețea pielii. Aplicate consecvent, măștile au efect rapid și durabil și reprezintă

un adevărat răsfăț pentru ten și decolteu, oferindu-le ocazia să se regenereze sănătos, prin vitamine.

Este important ca înainte de a aplica o mască de frumusețe, faţa, gâtul şi decolteul să fie curăţate cu un lapte demachiant sau smântână (naturală, proaspătă). Aplică apoi câteva tampoane de tifon sau un prosop mic înmuiat în apă fierbinte, pentru ca porii să se deschidă la maximum. Astfel, obrazul va resimţi din plin efectele măștilor.

Mască cu suc de măr

Sucul mărului dă vigoare ţesuturilor (este ideal pentru tenul gras).
Curăţă câteva mere şi rade-le pe o răzătoare de sticlă sau din material plastic. Stoarce pulpa fructului printr-un tifon, amestecă sucul cu o lingură de iaurt şi întinde compoziţia pe obraz, gât şi decolteu.

Aplică masca pe piele seara, înainte de culcare.

Pe gât, masca se întinde de jos în sus, de-a lungul circuitului limfei (mişcarea întăreşte ţesutul de pe gât). După 20 de minute, se înlătură masca cu apă călduţă, iar ultima limpezire se face cu apă rece sau cu o vată umezită în apă minerală sau sifon.

Mască de mere şi miere pentru ten îmbătrânit

Dă pe răzătoarea mică un măr cu coajă cu tot, amestecă-l bine cu două linguriţe de miere, până când pulpa fructului se încorporează complet.

Întinde spuma obţinută pe obraz, apoi pe gât şi pe decolteu. Zona ochilor şi buzele nu trebuie acoperite. Lasă să acţioneze 20 de minute, după care clătește cu apă călduță. Ultima limpezire se face cu apă rece.

Mască cu măr ras

Îmbunătăţeste nivelul de fermitate şi elasticitate a pielii din zona decolteului.
Dă un măr pe răzătoarea fină, cu tot cu coajă, apoi întinde-l pe decolteu. După 15 minute, clăteşte cu apă călduţă, apoi rece.

Repetă tratamentul de 4-5 ori pe săptămână.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.