Unii bărbați pur și simplu fug de relațiile stabile. Află de ce fac asta

24.APRILIE.2019
Unii bărbați pur și simplu fug de relațiile stabile. Află de ce fac asta

Categorie: Cupluri Autor: Maria Poinescu Zodiacool Foto:pexels.com

Uneori, chiar dacă există magie într-un cuplu, ceva nu funcționează și pasul decisiv întârzie să fie făcut. Află de ce unii bărbați „fug” de

relații serioase. Se spune că femeile vin de pe Venus, iar bărbații de pe Marte și de aici apar atât de multe diferențe între ei, una dintre ele fiind și nevoia de stabilitate.

Descoperă câteva dintre motivele care îi determină pe unii bărbați să nu facă pasul decisiv, chiar dacă sunt îndrăgostiți până peste cap. Nu vor să le fie invadat spațiul personal. Independența și libertatea sunt extrem de importante, mai ales pentru bărbați.

Dacă simt că oficializarea relației ar putea să le îngrădească spațiul personal, încep să dea înapoi, chiar dacă asta nu înseamnă că flacăra iubirii s-a stins. Pentru a nu se ajunge la asta, ar fi bine să nu încerci să îi impui regulile tale sau să încerci să îl convingi să renunțe la timpul petrecut cu prietenii.

Este important ca fiecare dintre voi să vă păstrați propria individualitatea, dacă vă doriți o relație de dragoste sănătoasă.

Simt că nu mai are nimic nou de descoperit

Nu este un secret că bărbaților le place să cucerească, să descopere întotdeauna ceva nou la partenera lor de viață, așa că puțin mister nu strică niciodată.

A început să aibă îndoieli. Chiar dacă misterul incită, nu trebuie să exagerezi, pentru că tot ce ajunge la extreme este dăunător, iar asta este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Orice fel de îndoială poate însemna sfârșitul relației de cuplu dacă nu discutați despre ea și nu căutați împreună soluții pentru a rezolva problemele.

Bucurați-vă de iubire!

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.