Unii bărbați pur și simplu fug de relațiile stabile. Află de ce fac asta

24.APRILIE.2019
Unii bărbați pur și simplu fug de relațiile stabile. Află de ce fac asta

Categorie: Cupluri Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Uneori, chiar dacă există magie într-un cuplu, ceva nu funcționează și pasul decisiv întârzie să fie făcut. Află de ce unii bărbați „fug” de

relații serioase. Se spune că femeile vin de pe Venus, iar bărbații de pe Marte și de aici apar atât de multe diferențe între ei, una dintre ele fiind și nevoia de stabilitate.

Descoperă câteva dintre motivele care îi determină pe unii bărbați să nu facă pasul decisiv, chiar dacă sunt îndrăgostiți până peste cap. Nu vor să le fie invadat spațiul personal. Independența și libertatea sunt extrem de importante, mai ales pentru bărbați.

Dacă simt că oficializarea relației ar putea să le îngrădească spațiul personal, încep să dea înapoi, chiar dacă asta nu înseamnă că flacăra iubirii s-a stins. Pentru a nu se ajunge la asta, ar fi bine să nu încerci să îi impui regulile tale sau să încerci să îl convingi să renunțe la timpul petrecut cu prietenii.

Loading...

Este important ca fiecare dintre voi să vă păstrați propria individualitatea, dacă vă doriți o relație de dragoste sănătoasă.

Simt că nu mai are nimic nou de descoperit

Nu este un secret că bărbaților le place să cucerească, să descopere întotdeauna ceva nou la partenera lor de viață, așa că puțin mister nu strică niciodată.

A început să aibă îndoieli. Chiar dacă misterul incită, nu trebuie să exagerezi, pentru că tot ce ajunge la extreme este dăunător, iar asta este valabil atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Orice fel de îndoială poate însemna sfârșitul relației de cuplu dacă nu discutați despre ea și nu căutați împreună soluții pentru a rezolva problemele.

Bucurați-vă de iubire!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Zodia Fecioara data: soarele se află în semnul zodiacal FECIOARĂ de la 23 august – 22
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.