Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Uimitor! Cât de mult trebuie să dureze o partidă de amor pentru a fi fericită

Uimitor! Cât de mult trebuie să dureze o partidă de amor pentru a fi fericită

Mitul celor 7 minute de plăcere, adevărat sau fals. Cât de mult poate să dureze un episod de amor. Fiecare bărbat care este activ se întreabă cel

puțin o dată în viață cât trebuie să dureze o partidă de amor pentru ca femeia să se simtă bine și să se simtă împlinită. Sunt mai multe variante de răspuns la această întrebare și se pare că este mai ușor de spus că a face dragoste nu este o cursă contracronometru, un maraton, nici un consurs de rezistență la care bărbatul trebuie să se înscrie pentru a-și dovedi potența masculină.

Fantezia nopților fierbinți în care somnul este înlocuit cu partidele de amor, mitul eroului în dormitor a pus stăpânire, se pare, pe mintea multor persoane care vizionează filme de amor, însă viața bate filmul, realitatea este cu totul alta.

Un lucru este cert, vedetele acestor filme nu fac dragoste încontinuu, filmarea unei singure scene (până ce bărbatul ajunge să finalizeze actul intim) se derulează în decursul mai multor minute, la distanță unele de altele, iar fiecare scenă de amor din film este rezultatul unui montaj artistic.

Specialiștii au ajuns la concluzia că durata medie a actului intim este de aproximativ 7 minute în cazul bărbaților normali, care nu consumă afrodiziace, medicamente care cresc potența. Iar unii specialiști cred că aceste 7 minute de penetrare sunt suficiente pentru ca femeile să experimenteze plăcerea, ceea ce a condus la mitul celor 7 minute pe care toți bărbații încercă să le depășească.

Pe de altă parte, medicina tradițională chineză infirmă ambele teorii. Chinezii încă din cele mai vechi timpuri au observat că bărbatul poate prelungi actul amoros atât de mult cât dorește, chiar cu mult peste cele 7 minute, dacă învață cum să-și controleze energia și dacă o iubește pe femeia cu care face dragoste.

Mantack Chia a elaborat o serie de exerciții fizice dedicate bărbaților, pe care le-a expus în cartea sa. Această lucrare este un ghid util pentru fiecare bărbat care își dorește să-și îmbunătățească performanțele amoroase cu scopul de a face orice femeie fericită și de a dărâma mitul celor 7 minute de plăcere.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit