Uimitor! Cât de mult trebuie să dureze o partidă de amor pentru a fi fericită

4969
4.29
SHARE
Cupluri AUTOR: Ivona Mara FOTO: smulderstextiel.nl

Mitul celor 7 minute de plăcere erotică, adevărat sau fals. Cât de mult poate să dureze un episod de amor

Fiecare bărbat care este activ se întreabă cel puțin o dată în viață cât trebuie să dureze o partidă de amor pentru ca femeia să aibă orgasm și să se simtă împlinită pe plan erotic. Sunt mai multe variante de răspuns la această întrebare și se pare că este mai ușor de spus că a face dragoste nu este o cursă contracronometru, un maraton, nici un consurs de rezistență la care bărbatul trebuie să se înscrie pentru a-și dovedi potența masculină.

*
*

Fantezia nopților fierbinți în care somnul este înlocuit cu partidele de amor, mitul eroului în dormitor a pus stăpânire, se pare, pe mintea multor persoane care vizionează filme erotice, însă viața bate filmul, realitatea este cu totul alta.

Un lucru este cert, vedetele acestor filme nu fac dragoste încontinuu, filmarea unei singure scene (până ce bărbatul ajunge să finalizeze actul intim) se derulează în decursul mai multor minute, la distanță unele de altele, iar fiecare scenă de amor din film este rezultatul unui montaj artistic.

DE INTERES: COOLOVE, Horoscop amoros

Specialiștii au ajuns la concluzia că durata medie a actului intim este de aproximativ 7 minute în cazul bărbaților normali, care nu consumă afrodiziace, medicamente care cresc potența. Iar unii specialiști cred că aceste 7 minute de penetrare sunt suficiente pentru ca femeile să trăiască un orgasm, ceea ce a condus la mitul celor 7 minute pe care toți bărbații încercă să le depășească.

*
*

Pe de altă parte, medicina tradițională chineză infirmă ambele teorii. Chinezii încă din cele mai vechi timpuri au observat că bărbatul poate prelungi actul amoros atât de mult cât dorește, chiar cu mult peste cele 7 minute, dacă învață cum să-și controleze energia și dacă o iubește pe femeia cu care face dragoste.

Mantack Chia a elaborat o serie de exerciții fizice dedicate bărbaților, pe care le-a expus în cartea Orgasmul multiplu masculin. Această lucrare este un ghid util pentru fiecare bărbat care își dorește să-și îmbunătățească performanțele amoroase cu scopul de a face orice femeie fericită și de a dărâma mitul celor 7 minute de plăcere.

DE INTERES: ZODIACOOPLU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,29  7
VOTURI

*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,29  7
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
*
*
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.