Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Trucurile iubirii - Cum să citești comportamentul persoanei iubite

Trucurile iubirii - Cum să citești comportamentul persoanei iubite

Gesturile mici pe care le faceți în public spun multe despre relația voastră. Iată care sunt semnele iubirii adevărate care se ascund în limbajul trupului!

Brațele încrucișate nu sunt tocmai cel mai bun semn, pentru că arată închiderea și chiar o anumită doză de supărare, nemulțumire sau revoltă. Bineînțeles, trebuie să fiți atenți la context, pentru că e posibil ca acest gest să fie determinat de frig sau de o durere de abdomen, de exemplu. În schimb, dacă nu este niciun context care să explice gestul, ar fi bine să discutați despre ceea ce vă doriți.

Ținutul de mână indică dorința fiecăruia de apropiere, de atingere, iar această nevoie este doar în cazul persoanelor care se iubesc din suflet. Gestul semnifică o legătură strânsă între voi și grija unuia față de celălalt.

Săruturile în public reprezintă un alt semn bun pentru cuplu, pentru că iubirea adevărată nu poate fi ascunsă.
Mâna pe spate transmite dorința de a-l ghida pe cel drag, de a-l conduce pe o anumită direcție sau de a merge cât mai apropiați.

Mișcările asemănătoare sau în oglindă sunt foarte des întâlnite în cazul cuplurilor care au ajuns la un nivel foarte ridicat de intimitate.

Mersul înainte sau în urmă este un gest de rău augur pentru relație, pentru că simbolizează distanța dintre parteneri, lipsa de sincronizare și nevoia stringentă a fiecăruia de independență.

Fie abia ați început să vă întâlniți, fie că sunteți împreună de mult timp, gesturile spun totul despre sentimentele care vă leagă.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit