Top 5 obiceiuri greșite ale femeilor care sting dorința din dormitor

05.DECEMBRIE.2018
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Greșeli pe care le fac femeile la pat, care dăunează grav relației și duc la despărțire sau înșelat. Unele obiceiuri sunt mai nocive în dormitor decât a

nu fi bun la pat. Sunt greșeli care pot stinge orice urmă de dorință, ca să nu mai spunem de plăcere. Câteodată ele apar tocmai din dorința de a face totul perfect, altele din insecuritate ori din neștiință. Iată care sunt 5 dintre greșelile cele mai des întâlnite în rândul femeilor. 1. Totul se face întotdeauna cu lumina stinsă. Asta arată de multe ori o mare neîncredere în sine.

E mult mai grav momentul în care femeia oprește un moment intim pentru a stinge becul. Opează măcar pentru o lumină difuză și amintește-ți că unii bărbați sunt vizuali și adoră să îți vadă corpul, nu doar să îl simtă.

2. Prea multă liniște e dăunătoare. Nu te feri să scoți sunete când îți place ceva, să îi spui partenerului tău de cuplu ce îți place. Este extrem de excitant să te audă.

3. Dragostea este doar pentru dormitor. Aceasta este o mare greșeală pe care o fac unele femei. Bucură-te de erotism și dragoste în orice cameră din casă și nu numai. Încearcă măcar o dată în mașină și chiar într-un loc public, dar aveți grijă să nu fiți prinși.

4. Nu se discută despre fantezii. Oricine are dorințe și nimeni nu le poate ghici pe ale partenerului! Discutați deschis despre ce vă doriți, chiar dacă la început poate fi greu, pe parcurs lucrurile devin mult mai interesante.

5. Frica de poziții noi este inhibatoare. Noul sperie pe oricine, dar monotonia este mult mai groaznică, iar bărbații nu sunt atrași de femei monotone. Ai internetul, filmele și multe cărți la dispoziție, deci nu ezita să te inspiri!

Lasă-ți imaginația liberă pentru a te bucura de o relație armonioasă de dragoste și de clipe de neuitat în pat!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,2  5
VOTURI
2635
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca DRAGON. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Remedii feng shui 2019 pentru zodia SOBOLAN
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Horoscop sexual Rac. Femeia Rac în pat și barbatul Rac plăceri în pat
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.