Top 5 obiceiuri greșite ale femeilor care sting dorința din dormitor

05.DECEMBRIE.2018
Top 5 obiceiuri greșite ale femeilor care sting dorința din dormitor

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Greșeli pe care le fac femeile la pat, care dăunează grav relației și duc la despărțire sau înșelat. Unele obiceiuri sunt mai nocive în dormitor decât a

nu fi bun la pat. Sunt greșeli care pot stinge orice urmă de dorință, ca să nu mai spunem de plăcere. Câteodată ele apar tocmai din dorința de a face totul perfect, altele din insecuritate ori din neștiință. Iată care sunt 5 dintre greșelile cele mai des întâlnite în rândul femeilor. 1. Totul se face întotdeauna cu lumina stinsă. Asta arată de multe ori o mare neîncredere în sine.

E mult mai grav momentul în care femeia oprește un moment intim pentru a stinge becul. Opează măcar pentru o lumină difuză și amintește-ți că unii bărbați sunt vizuali și adoră să îți vadă corpul, nu doar să îl simtă.

2. Prea multă liniște e dăunătoare. Nu te feri să scoți sunete când îți place ceva, să îi spui partenerului tău de cuplu ce îți place. Este extrem de încântat să te audă.

3. Dragostea este doar pentru dormitor. Aceasta este o mare greșeală pe care o fac unele femei. Bucură-te de pasiune și dragoste în orice cameră din casă și nu numai. Încearcă măcar o dată în mașină și chiar într-un loc public, dar aveți grijă să nu fiți prinși.

4. Nu se discută despre fantezii. Oricine are dorințe și nimeni nu le poate ghici pe ale partenerului! Discutați deschis despre ce vă doriți, chiar dacă la început poate fi greu, pe parcurs lucrurile devin mult mai interesante.

5. Frica de poziții noi este inhibatoare. Noul sperie pe oricine, dar monotonia este mult mai groaznică, iar bărbații nu sunt atrași de femei monotone. Ai internetul, filmele și multe cărți la dispoziție, deci nu ezita să te inspiri!

Lasă-ți imaginația liberă pentru a te bucura de o relație armonioasă de dragoste și de clipe de neuitat în pat!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.