Aplica

Top 3 mituri despre bărbați care s-au dovedit a fi false

Top 3 mituri despre bărbați care s-au dovedit a fi false

De-a lungul timpului au fost create numeroase mituri despre modul de gândire masculin. În timp ce unele dintre ele s-au dovedit a fi adevărate, altele sunt situații limitate

ce nu pot fi generalizate. Descoperă care sunt cele mai importante 3 mituri despre ceea ce gândesc bărbații despre femei, pe care cercetările recente le-au demontat.

1. Bărbații nu sunt interesați de personalitatea femeii, ci vor doar să ajungă în pat cu ea

Da, bărbații sunt mult mai înclinați spre apropierea fizică decât femeile, lăsându-se conduși de pasiune și dorință carnală. Însă în momentul în care își doresc o relație de cuplu serioasă, vor vrea să aibă alături o femeie integră, pe care să o descopere încetul cu încetul și care să le incite imaginația. Vor vrea să o cunoască, să îi știe calitățile și defectele, punctele forte și slăbiciunile, pasiunile, visurile, tot.

2. Bărbații fug de femei care au copii

Este posibil ca în unele cazuri afirmația să fie adevărată, însă în general, bărbații îndrăgostiți nu renunță la femeia iubită doar pentru că are copii. Așa cum e normal, își acceptă partenera cu lucruri frumoase și cu provocări, așa cum o face și ea cu el.

3. Bărbatii preferă femeile frumoase, dar nu prea inteligente

Nimic mai neadevărat! Au nevoie de o persoană care să le fie egală din punct de vedere intelectual. Pe de altă parte, nu le plac prea mult competițiile în această direcție, în sensul în care femeia vrea să pară mereu mai deșteaptă decât ei.

Nu plecați urechea la ceea ce auziți, ci încercați să îl descoperiți cât mai bine pe bărbatul care vă atrage înainte de a judeca!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!