Top 3 cele mai rele obiceiuri în cuplu care duc în timp la despărțire

23.OCTOMBRIE.2018
Top 3 cele mai rele obiceiuri în cuplu care duc în timp la despărțire

Categorie: Cupluri Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Perfecțiunea nu există, iar relația ideală se contruiește. Topul celor mai dăunătoare obiceiuri într-o relație. Construirea și menținerea unei relații

sănătoase este o adevărată provocare pentru mulți dintre noi. Pe lângă momentele de tandrețe și fericire pură, apar situațiile neprevăzute, greu de gestionat, care ne pun relația la încercare. Ar trebui să ne privim constant în oglinda sufletului și să evaluăm ce putem face mai bine și cum să devenim mai buni. Iată care sunt cele mai dăunătoare obiceiuri într-o relație de cuplu.

1. Indiferența și lipsa de comunicare

Fiecare relație este diferită, dar toate au ceva în comun: Nimeni nu este perfect! Nicio relație de cuplu nu este imună la conflicte ocazionale, momente de dezamăgire sau supărare. Fiecare dintre noi reacționăm diferit în astfel de situații, dar unii o fac mai bine decât alții. Unul dintre cele mai distructive răspunsuri, totuși, este să nu faci absolut nimic.

Loading...

Tăcerea și lipsa de reacție sunt uneori mai dureroase decât orice altă atitudine, deoarece arată indiferență. Această lipsă de comunicare nu ne permite să trecem peste greutăți. În schimb, creează o stagnare nesănătoasă, care poate genera neînțelegeri și resentimente, pe lângă problema inițială.

2. Ținerea scorului

A trăi după motto-ul „Dragostea este doar un joc” poate crea probleme pe multe fronturi. Considerând iubirea un joc presupune existența unui sistem de notare, câștigători și învinși și, cel mai rău, păcăliți! Chiar și lucrurile simple, cum ar fi cine a dus ultima dată gunoiul sau cine a spălat vasele, pot deveni un obicei toxic care subminează conexiunea dintre voi. În loc să fie consumată energia pentru a menține un parteneriat altruist, este direcționată spre competiție.

3. Comparațiile

Din copilărie suntem învățați să facem comparații și nu încetăm nici măcar când devenim adulți, deși simțim efectele negative. Site-urile de socializare ne determină deseori să ne dorim viețile prietenilor și cunoștințelor, pentru că ni se par mai interesante. Într-o astfel de cultură, este ușor să fim prinși în capcana comparării relațiilor noastre de dragoste cu cele ale altor persoane. Ar fi bine să fim conștienți că, de cele mai multe ori, realitatea este cu totul alta decât ceea ce vedem pe aceste rețele.

Calea spre o relație de durată este presărată cu deprinderea unor noi obiceiuri și încercarea continuă de îmbunătățire. În același timp, eliminarea obiceiurilor distructive poate fi cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi și partenerii noștri.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Acordă o atenție deosebită sănătății inimii și ia-ți des tensiunea. O monitorizare
Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni
Cum seduci o persoană din zodia Balanta? Afli secrete ale femeii și dorințe ascunse ale

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.