Tocmai te-ai despărțit de partenerul de viață? Respectă aceste 4 legi nescrise ale singurătății!

Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

A fi singură poate fi o alegere personală sau o urmare a unor întâmplări nefericite

Oricum ar fi, trebuie să îmbrățișezi această stare și să te bucuri cât timp durează. Deși nu există legi scrise pentru persoanele singure, sunt unele comportamente pe care societatea le așteaptă de la voi. Dar să rămânem la cele nescrise și să nu ne lăsăm viața condusă de societate:

 

1. Nu coborî standardele
Unul dintre avantajele de a fi singur este că nu trebuie să te conformezi cu o atitudine cu care nu ești de acord doar pentru pacea sau înțelegerea din cuplu. Aceasta înseamnă că, în calitate de persoană singură, ar trebui să îți stabilești un standard ridicat pentru tine însăți și niciodată să nu-l cobori. Va fi de mare ajutor atunci când vei reîncepe să ieși la întâlniri.

2. Dezvoltă-te personal și profesional
Există atât de multe lucruri pe care le poți face ca persoană singură și pe care nu le poți face când ești într-o relație! Una dintre legile nescrise pentru când ești singură este că ar trebui să utilizezi acest timp pentru a te dezvolta și pentru a te concentra asupra atingerii unor obiective specifice în viața ta. Utilizează această experiență în avantajul tău și fii o versiune mai bună a ta după această perioadă de singurătate.

3. Fii deschis
Cei mai mulți oameni se bucură de viața fără partener atât de mult încât își pierd dorința de a fi cu cineva, de a iubi. Păstrează-ți mereu deschiderea de a-ți împărți viața cu cineva drag!

4. Nu fi promiscuă
Când ești singur, există riscul să ajungi pe o pantă extrem de alunecoasă – cea de a te întâlni cu numeroși pretendenți, să te distrezi cu ei, dar să nu iei pe nimeni în serios. E mai bine să nu ajungi în această zonă.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
2691
4.67
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.