Tocmai te-ai despărțit de partenerul de viață? Respectă aceste 4 legi nescrise ale singurătății!

18.DECEMBRIE.2018
Tocmai te-ai despărțit de partenerul de viață? Respectă aceste 4 legi nescrise ale singurătății!

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

A fi singură poate fi o alegere personală sau o urmare a unor întâmplări nefericite. Oricum ar fi, trebuie să îmbrățișezi această stare și să te bucuri

cât timp durează. Deși nu există legi scrise pentru persoanele singure, sunt unele comportamente pe care societatea le așteaptă de la voi. Dar să rămânem la cele nescrise și să nu ne lăsăm viața condusă de societate: 1. Nu coborî standardele. Unul dintre avantajele de a fi singur este că nu trebuie să te conformezi cu o atitudine cu care nu ești de acord doar pentru pacea sau înțelegerea din cuplu.

Aceasta înseamnă că, în calitate de persoană singură, ar trebui să îți stabilești un standard ridicat pentru tine însăți și niciodată să nu-l cobori. Va fi de mare ajutor atunci când vei reîncepe să ieși la întâlniri.

Loading...

2. Dezvoltă-te personal și profesional
Există atât de multe lucruri pe care le poți face ca persoană singură și pe care nu le poți face când ești într-o relație! Una dintre legile nescrise pentru când ești singură este că ar trebui să utilizezi acest timp pentru a te dezvolta și pentru a te concentra asupra atingerii unor obiective specifice în viața ta. Utilizează această experiență în avantajul tău și fii o versiune mai bună a ta după această perioadă de singurătate.

3. Fii deschis
Cei mai mulți oameni se bucură de viața fără partener atât de mult încât își pierd dorința de a fi cu cineva, de a iubi. Păstrează-ți mereu deschiderea de a-ți împărți viața cu cineva drag!

4. Nu fi promiscuă
Când ești singur, există riscul să ajungi pe o pantă extrem de alunecoasă – cea de a te întâlni cu numeroși pretendenți, să te distrezi cu ei, dar să nu iei pe nimeni în serios. E mai bine să nu ajungi în această zonă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal SĂGETĂTOR de la 23 noiembrie - 21 decembrie. Este locul de
Harta anuală a Stelelor Zburătoare valabilă pentru perioada 4 februarie 2019 – 3 februarie
Armonia relației de dragoste și înțelegerea în cuplu este influențată de energia dintr-un

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.