Aplica

Te ține de mână sau de mijloc? Ce spune limbajul trupului despre viitorul împreună

Te ține de mână sau de mijloc? Ce spune limbajul trupului despre viitorul împreună

Semne corporale care indică ce tip de relație ai cu partenerul, pentru a ști cât să te implici. Limbajul trupului ascunde detalii despre relația pe care o ai

și despre sentimentele voastre! De multe ori, bărbaților le este mai greu decât femeilor să își exprime în cuvinte afecțiunea, dar o atenție deosebită acordată gesticii te poate ajuta dacă încă nu ești sigură de viitorul vostru împreună. 1. Vă țineți de mână. Nu toate cuplurile se țin de mână atunci când se plimbă. Psihologii arată că atingerea mâinilor înseamnă intimitate, apropiere emoțională și fericire.

Astfel, dacă nu sunteți destul de apropiați sau e ceva ce vă nemulțumește la partener, vă este greu să vă țineți de mână. Pe de altă parte, mâinile total împreunate și distanța cât mai mică dintre voi arată o relație mai strânsă decât în cazul în care abia vă atingeți mâinile și trupurile.

2. Mâna pe spate

Dacă partenerul preferă să țină mâna pe spatele tău poate indica două lucruri – că este cel autoritar și puternic din relația de cuplu pe de o parte, și că îți oferă susținerea (psihologică), pe de altă parte. De asemenea, este un gest ce simbolizează tandrețe și apropiere.

3. Mâna pe umeri

Prin acest gest, partenerul își arată iubirea, distanța fizică dintre voi fiind practic inexistentă. Partenerul se simte emoționat aproape de tine.

4. Vă țineți de braț

Gestul este total non-romantic, atingerea fiind doar formală și lipsită de sentimentul de apropiere, de dragoste și intimitate. Este întâlnit deseori în relația părinte-copil. În cuplu arată diferența de experiență dintre cei doi.

5. Mâna în jurul taliei

Este un gest care arată afecțiunea, dar dacă este persistent (de exemplu, chiar și atunci când este incomod) arată posesivitate din partea partenerului care ține mâna în jurul taliei și insecuritate în cazul persoanei care este ținută de mijloc.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!