Te ține de mână sau de mijloc? Ce spune limbajul trupului despre viitorul împreună

31.OCTOMBRIE.2018
Te ține de mână sau de mijloc? Ce spune limbajul trupului despre viitorul împreună

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:wonderful-woman.ru

Semne corporale care indică ce tip de relație ai cu partenerul, pentru a ști cât să te implici. Limbajul trupului ascunde detalii despre relația pe care o ai

și despre sentimentele voastre! De multe ori, bărbaților le este mai greu decât femeilor să își exprime în cuvinte afecțiunea, dar o atenție deosebită acordată gesticii te poate ajuta dacă încă nu ești sigură de viitorul vostru împreună. 1. Vă țineți de mână. Nu toate cuplurile se țin de mână atunci când se plimbă. Psihologii arată că atingerea mâinilor înseamnă intimitate, apropiere emoțională și fericire.

Astfel, dacă nu sunteți destul de apropiați sau e ceva ce vă nemulțumește la partener, vă este greu să vă țineți de mână. Pe de altă parte, mâinile total împreunate și distanța cât mai mică dintre voi arată o relație mai strânsă decât în cazul în care abia vă atingeți mâinile și trupurile.

Loading...

2. Mâna pe spate

Dacă partenerul preferă să țină mâna pe spatele tău poate indica două lucruri – că este cel autoritar și puternic din relația de cuplu pe de o parte, și că îți oferă susținerea (psihologică), pe de altă parte. De asemenea, este un gest ce simbolizează tandrețe și apropiere.

3. Mâna pe umeri

Prin acest gest, partenerul își arată iubirea, distanța fizică dintre voi fiind practic inexistentă. Partenerul se simte emoționat aproape de tine.

4. Vă țineți de braț

Gestul este total non-romantic, atingerea fiind doar formală și lipsită de sentimentul de apropiere, de dragoste și intimitate. Este întâlnit deseori în relația părinte-copil. În cuplu arată diferența de experiență dintre cei doi.

5. Mâna în jurul taliei

Este un gest care arată afecțiunea, dar dacă este persistent (de exemplu, chiar și atunci când este incomod) arată posesivitate din partea partenerului care ține mâna în jurul taliei și insecuritate în cazul persoanei care este ținută de mijloc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă
Previziuni 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: la începului anului 2020
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii Iepure din zodiac chinezesc, cum stau

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.