Te întâlnești cu un bărbat sau cu un băiețel? Iată de ce să alegi un bărbat matur

Te întâlnești cu un bărbat sau cu un băiețel? Iată de ce să alegi un bărbat matur

Semne comportamentale care îți indică maturitatea emoțională a partenerului tău. Orice femeie își dorește un bărbat responsabil alături de ea, un bărbat

pe care să simtă că se poate baza oricând. Chiar dacă unii par maturi la prima vedere, la o privire puțin mai atentă sau la prima problemă își arată adevărata față. Iată câteva trăsături care deosebesc un bărbat matur de unul care încă mai copilărește: 1. Nu merge la petreceri interminabile în timpul săptămânii de lucru. Nu prea ne gândim la consecințe atunci când suntem tineri.

Putem merge la serviciu, chiar și cu o mahmureală groaznică, fără a ne interesa dacă dăm randament sau nu. Odată cu maturitatea vine și asumarea responsabilităților și înțelegerea importanței de a avea mintea limpede când muncim. Un bărbat matur nu renunță întru totul la distracție și la serile cu prietenii udate cu mult alcool, ci face asta în weekenduri și zilele libere.

2. Își vede partenera de viață ca pe egala sa

Un bărbat ce încă mai copilărește are obiceiul de a pune un accent mai mare pe relația cu prietenii decât pe cea de cuplu. Pe de altă parte, un bărbat matur înțelege că femeia de lângă el îi este parteneră de viață. Preferă timpul petrecut cu ea în detrimentul celui alături de tovarăși, fără a renunța la prietenia lor.

3. Își vizitează mama

Da, o relație apropiată cu mama indică un bărbat matur, care își respectă familia, cu bune și rele. Este alături de ea și o ajută, dar fără a mai simți că o face din obligație.

4. Nu se sperie de situațiile dificile

Deseori, un bărbat imatur abandonează o relație de cuplu atunci când apare o problemă. Odată cu maturitatea, el înțelege că viața nu e făcută doar din momente frumoase, ci și din situații dificile, pe care aleg să le înfrunte și să caute soluții, alături de parteneră.

5. Nu îi este rușine să se simtă vulnerabil, chiar și în fața iubitei

Bărbatul matur știe că orice emoții sunt firești și nu încearcă să le ascundă de partenera sa, ci le exprimă deschis.

6. Își dorește să-și întemeieze o familie
A avea o familie implică multă responsabilitate și implicare, de care poate da dovadă doar o persoană matură.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!