Aplica

Te întâlnești cu un bărbat divorțat? Tot ce trebuie să știi despre relația cu el!

Te întâlnești cu un bărbat divorțat? Tot ce trebuie să știi despre relația cu el!

Dacă te întâlnești cu un bărbat care a trecut recent printr-un divorț, trebuie să știi aceste lucruri despre el și despre relația cu el.

A trece printr-un divorț este o adevărată traumă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent care a fost motivul care a dus la separare. La fel se întâmplă și dacă cei doi s-au despărțit amiabial, ajungând la concluzia că nu mai pot găsi fericirea împreună.

Dacă simți că ești pregătită pentru provocări, nu ezita să fii în continuare alături de el, pentru că va fi cu siguranță o relație interesantă.

1. De multe ori, el este mult mai realist decât bărbații care nu au trecut printr-un divorț și mult mai capabil să ajungă la compromisuri. Asta se întâmplă dacă a învățat ceva din căsnicia prin care a trecut, asumându-și partea sa de vină.

2. Comunicarea este esențială în orice relație, cu atât mai mult dacă este vorba despre una cu un bărbat divorțat. Lasă-l să îți povestească prin ce a trecut și oferă-i sprijinul tău necondiționat. Fii atentă la aceste discuții pentru a descoperi dacă a reușit să se vindece după separare.

Dacă vorbește foarte mult despre fosta soție, este foarte posibil să nu fi reușit să treacă peste sentimentele pentru ea (pozitive sau negative, nu contează). În plus, o persoană matură emoțional înțelege că fiecare a avut propria vină pentru căsnicia eșuată, așa că nu vorbește cu ură despre fostul partener de viață.

3. Nu-l interoga, ci ajută-l să își deschidă singur sufletul în fața ta, arătându-i înțelegere și sprijin.

4. Dacă are copii din fosta căsnicie, fii sinceră cu tine însăți în legătură cu modul în care vei fi afectată de asta. Este normal ca aceștia să nu te vrea lângă tatăl lor, pentru că orice copil visează ca părinții să se împace la un moment dat, iar tu vei fi văzută ca un intrus. Înțelege-le durerea, nu te lăsa afectată de atitudinea lor și ai răbdare.

5. La începutul unei relații cu un bărbat divorțat este bine să vă vedeți rar, să te implici treptat, astfel încât să aveți timp să vă cunoașteți mai întâi.

Relația cu un bărbat divorțat nu este una dintre cele mai ușor de construit, dar asta nu ar trebui să te sperie, dacă simți că merită și că există o legătură specială între voi!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!