Te-ai săturat să fii singur? Află 5 secrete pentru a te putea implica într-o relație

12.NOIEMBRIE.2018
Te-ai săturat să fii singur? Află 5 secrete pentru a te putea implica într-o relație
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: img.3a2ilati.com
Uită regulile, nu trebuie să te schimbi tu pentru a întâlni persoana potrivită. Secretele unei relații fericite. Iubirea adevărată există și oricine se

poate bucura de o relație intensă și de durată. Cu toții ne dorim să avem pe cineva alături, cineva care să ne iubească și cu care să împărtășim cele mai importante momente ale vieții. Cu siguranță, dragostea nu este un film romantic de la Hollywood sau un basm, cu strălucirea și perfecțiunea specifice, dar iubirea din viața reală este la fel de frumoasă, cu provocările și reușitele ei.

Iată câteva secrete pentru a te putea implica și trăi o adevărată poveste de dragoste.

1. Fii autentic. Pentru a găsi dragostea adevărată, trebuie să te autodescoperi mai întâi, să te iubești cu toate calitățile și defectele, să te respecți. În plus, dacă vrei ca cineva să te iubească și în momentele de imperfecțiune, trebuie să fii și tu dispus să faci la fel. Fii realistic în legătură cu propria persoană și fii pregătit să accepți unicitatea și autenticitatea alcuiva, fără a a încerca să vă schimbați reciproc.

Loading...

2. Fii cea mai bună versiune a ta. În fiecare zi, fă tot posibilul să înveți ceva nou, să faci ceva de care la sfârșitul zilei să fii mândru că ai realizat. La fel ar trebui să fie și persoana iubită. Încercați să vă ajutați unul pe celălalt să creșteți, să vă dezvoltați personal și spiritual.

3. Fii încrezător. Fii încrezător în tine, în deciziile tale și în capacitatea ta de a atrage iubire în viața ta. Vei atrage pe cineva care recunoaște și apreciază felul tău de a fi și va fi compatibil cu personalitatea ta.

4. Fii deschis. Dacă dorești să întâlnești pe cineva, atunci trebuie să fii dispus să te conectezi și să îți deschizi sufletul oamenilor din jurul tău. Nu e de ajuns să îți spui asta, ci trebuie într-adevăr să o simți. De exemplu, dacă cineva intră în discuție cu tine, acceptă conversația și implică-te, chiar dacă simți că nu veți avea o relație. E un exercițiu foarte bun pentru a te ajuta să reînveți să fii deschis comunicării.

5. Fii fericit. Poate cel mai important secret al acestei liste este să fii fericit. Toată lumea vrea să fie în jurul oamenilor fericiți, deoarece fericirea este magnetică. Așadar, concentrează-ți energia asupra gândirii pozitive și a lucrurilor care te fac fericit.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,27  11
VOTURI
3309
4.27
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Horoscop Leu 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia LEU în 2019! 2019 pentru nativii

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.