Secretele celor 5 tipuri de relații pe care poți să le experimentezi în viață

09.APRILIE.2018
Secretele celor 5 tipuri de relații pe care poți să le experimentezi în viață
Cupluri AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: blossomofthesoul.org
Relatiile de cuplu nu sunt toate la fel, fiecare relație este unică, acestea sunt influențate de ceea ce vrem în viață, de cum privim relația de cuplu și de

scopul pe care i-l dăm. Există criterii ce duc la împărțirea în 5 tipuri de relații pe care am avea posibilitatea să le experimentăm de-a lungul vieții. Tip de relație romantică. Dragostea este un motiv care duce la căsătorie. Partenerii petrec mult timp împreună, le place să satisfacă nevoile celuilalt, îşi stabilesc obiective pe termen lung și cred că împreună pot depăşi obstacole.

Dar chiar și în acest caz despărțirea poate să survină pe fondul nemulţumirilor în legătură cu partenerul, când acesta nu mai este consecvent în exprimarea sentimentelor de afectivitate.

Loading...

Tip de relație emoțională. Dacă ne alegem partenerul de viață de teamă să nu rămânem singuri sau să nu fim părinți prea bătrâni, acestea sunt cele mai proaste motive pentru a ne grăbi să întemeiem o familie. O astfel de relație este sortită eșecului, atrage după sine suferință, depresie.

DE INTERES: ZODIACOOPLU. Calculează gradul de compatibilitate în dragoste

Tip de relație socială. Deși alegerile ar trebui să fie personale, există și o categorie de oameni care se lasă influențați de cei din societate, familie, prieteni, pentru a nu fi judecați în ipostaza de cuplu. În acest fel se poate ajunge la relații complicate în care partenerii fie ajung să se despartă, deși se înțeleg bine, fie rămân împreună cu toate că relația nu are niciun viitor, însă fac efortul să arate în exterior că totul decurge extraordinar între ei.

Tip de relație superficială caracterizată de aspecte ce țin de felul în care arată partenerul, câți bani câștigă, ce avere și ce funcție are etc. și ignoră personalitatea lui reală. Partenerii ajung la despărțire pentru că în timp descoperă că nu au nimic în comun.

Tip de relație dramatică în care unul dintre parteneri este preocupat numai de propria persoană, nu este dispus să facă niciun compromis, relația i se pare o luptă din care trebuie să iasă învingător. Prin urmare certurile izbucnesc chiar și din senin, însă într-un final pot duce la împăcare. Nu este exclus ca în timp, partenerul egoit să-și schimbe comportamentul în bine.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  2
VOTURI
2483
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.