Aplica

Secretele celor 5 tipuri de relații pe care poți să le experimentezi în viață

Secretele celor 5 tipuri de relații pe care poți să le experimentezi în viață

Relatiile de cuplu nu sunt toate la fel, fiecare relație este unică, acestea sunt influențate de ceea ce vrem în viață, de cum privim relația de cuplu și de

scopul pe care i-l dăm. Există criterii ce duc la împărțirea în 5 tipuri de relații pe care am avea posibilitatea să le experimentăm de-a lungul vieții. Tip de relație romantică. Dragostea este un motiv care duce la căsătorie. Partenerii petrec mult timp împreună, le place să satisfacă nevoile celuilalt, îşi stabilesc obiective pe termen lung și cred că împreună pot depăşi obstacole.

Dar chiar și în acest caz despărțirea poate să survină pe fondul nemulţumirilor în legătură cu partenerul, când acesta nu mai este consecvent în exprimarea sentimentelor de afectivitate.

Tip de relație emoțională. Dacă ne alegem partenerul de viață de teamă să nu rămânem singuri sau să nu fim părinți prea bătrâni, acestea sunt cele mai proaste motive pentru a ne grăbi să întemeiem o familie. O astfel de relație este sortită eșecului, atrage după sine suferință, depresie.

DE INTERES: ZODIACOOPLU. Calculează gradul de compatibilitate în dragoste

Tip de relație socială. Deși alegerile ar trebui să fie personale, există și o categorie de oameni care se lasă influențați de cei din societate, familie, prieteni, pentru a nu fi judecați în ipostaza de cuplu. În acest fel se poate ajunge la relații complicate în care partenerii fie ajung să se despartă, deși se înțeleg bine, fie rămân împreună cu toate că relația nu are niciun viitor, însă fac efortul să arate în exterior că totul decurge extraordinar între ei.

Tip de relație superficială caracterizată de aspecte ce țin de felul în care arată partenerul, câți bani câștigă, ce avere și ce funcție are etc. și ignoră personalitatea lui reală. Partenerii ajung la despărțire pentru că în timp descoperă că nu au nimic în comun.

Tip de relație dramatică în care unul dintre parteneri este preocupat numai de propria persoană, nu este dispus să facă niciun compromis, relația i se pare o luptă din care trebuie să iasă învingător. Prin urmare certurile izbucnesc chiar și din senin, însă într-un final pot duce la împăcare. Nu este exclus ca în timp, partenerul egoit să-și schimbe comportamentul în bine.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!