#reclama0#

Relația cu un bărbat mai în vârstă – de durată sau doar aventură?

#reclama10#
29.NOIEMBRIE.2018
Relația cu un bărbat mai în vârstă – de durată sau doar aventură?

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:braila-portal.ro

Plusuri, minusuri.. orice relație are indiferent de diferența de vârstă, de statut social ori intelectual! Motivele pentru care o femeie are o relație cu un
#reclama1#

bărbat mai în vârstă decât ea sunt diverse. În primul rând, ar trebui să amintim că unii psihologi sunt de părere că diferența optimă de vârstă este de 4 ani, femeia având vârsta mai mică. Revenind la motive.. Unele studii au arătat de-a lungul anilor faptul că femeia face o astfel de alegere din nevoia de a-și „trata” o traumă mai mare sau mai mică din copilărie, cauzată de tată.

Un altul susține că nu a depășit sindromul electra (echivalentul feminin pentru sindromul oedip), iar un alt studiu arată că aceste femei au un stadiu de dezvoltare intelectuală mult peste medie și au nevoie de persoane mature, alături de care să își continue dezvoltarea personală.

#reclama7#

Oricare ar fi motivul ce determină o femeie să iubească un bărbați mai în vârstă decât ea (cu mai mult de 6-7 ani), întrebarea este dacă o astfel de relație de cuplu poate dura o viață și dacă este bazată pe dragoste. Iată câteva sfaturi.

1. Înțelege de ce ești într-o astfel de relație și poți face asta doar cunoscându-te cât mai bine!

2. E bine ca încă de la începutul relației să privești diferența de vârstă fără niciun resentiment, fără a o lăsa să fie un impediment în drumul vostru comun spre fericire.

#reclama3#

3. Nu pune accentul pe părerea celor din jur! De fapt, asta ar trebui să faci oricând, deoarece absolut orice ai face, întotdeauna va fi cel puțin o persoană care să aibă o părere negativă. Adu-ți aminte că opiniile oricui se bazează doar pe propriile frustrări.

Indiferent dacă este o relație de durată sau nu, ar fi bine să fii conștientă încă din prima clipă că o astfel de relație este o ocazie minunată să învățați unul de la celălalt cât mai multe, întrucât sunteți din generații diferite. Bucură-te de fiecare clipă și ține minte că soluția e întotdeauna la tine!

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.