Psihologie masculină: De ce pleacă bărbații dintr-o relație

Psihologie masculină: De ce pleacă bărbații dintr-o relație
De multe ori, bărbaților le este greu să pună în cuvinte exact ceea ce simt, așa că uneori după despărțire, încă rămân semne de întrebare. Află ce

părere au psihologii. Ți s-a întâmplat vreodată să fii într-o relație, care se termină brusc, pentru că bărbatul de lângă tine a hotărât că vrea să vă despărțiți, chiar dacă părea că te iubește și că totul este în regulă?

Ei bine, nu ești singura care a trecut prin asta, ci sunt nenumărate femei. Iată care spun psihologii că sunt cele mai frecvente trei motive pentru care un bărbat alege să plece dintr-o relație.

1. Are senzația că relația în care este a devenit prea competitivă

Da, bărbații sunt competitivi prin definiție, dar paradoxal nu le place ca asta să se întâmple și în relația lor. Ei sunt atrași de feminitatea jumătății lor, iar spiritul de competiție este prea masculin pentru a se putea simți confortabil în relație.

2. Are impresia că dragostea sa nu este de ajuns

În general, bărbaților le place ca partenera de viață să se simtă iubită. Încearcă să își arate dragostea prin fapte, capitol la care excelează, spre deosebire de cuvinte. Dacă simt că modul în care își arată dragostea este insuficient pentru parteneră, predă armele, simțindu-se învins.

3. Simte că nu este respectat

Oricine are nevoie să se simtă respectat și e firesc să își dorească și el asta. Oricât de multe clipe frumoase ar fi în relație, oricât de bună ar fi acțiunea din dormitor, oricât de mult ar iubi, dacă un bărbat simte că lipsește respectul, la un moment dat, pleacă.

Cu siguranță, nu spunem că aceastea sunt singurele motive pentru care bărbații pleacă din relații, dar se pare că acestea sunt cele mai frecvente.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.