Lunile iubirii: Descoperă cum se comportă femeile în cuplu, în funcție de luna nașterii (1)

06.IANUARIE.2020
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Luna în care ne-am născut spune multe despre personalitatea și tendințele comportamentale. Știi ce spune luna nașterii despre comportamentul în relații?

Specialistul ZODIACOOL în numerologie îți dezvăluie tendințele în cuplu! Iată ce ar trebui să știi! Femeile născute în Ianuarie sunt perseverente, determinate și știu exact ce vor de la viață.

Tratează totul cu seriozitate și responsabilitate. Asta, bineînţeles, se reflectă și în viața de cuplu. Poate că uneori sunt cicălitoare, dar merită să le fie cunoscute calitățile.

Femeile născute în luna Februarie sunt romantice, creative, dar și greu de înțeles uneori, din cauza schimbărilor bruște de dispoziție. Au nevoie de bărbați cu totul speciali și răbdători, mai ales că se lasă greu cucerite.

Loading...

Nu suportă să fie trădate și nu iartă un astfel de comportament sau secretele. Imediat ce simt că au fost mințite, renunță la relația de dragoste.

Femeile născute în luna Martie sunt capricioase, carismatice, magnetice. De asemenea, câștigă încrederea oricui pentru că sunt loiale și știu să țină un secret.

Același lucru îl cer și de la cei pe care îi acceptă în viața lor. Nimic nu detestă mai tare decât să le fie înșelată încrederea!

Femeile născute în luna Aprilie sunt experte în comunicare, sunt femei diplomate și au darul oratoriei. Pot găsi calea perfectă de comunicare cu oricine.

Totuși, uneori pot fi și extrem de geloase și posesive. Doar un bărbat inteligent le poate calma în astfel de situații. Nu trebuie să uităm că oferă plăceri ca nimeni altele și pot face fericit orice bărbat.

Femeile născute în luna Mai sunt familiste și luptă cu toată puterea pentru binele familiei și pentru ca partenerul de cuplu să aibă succes. Sunt atractive, dar și destul de „periculoase” pentru bărbatul care le trădează încrederea. Sunt speciale și rămân în mintea și inima oricărui bărbat.

Femeile născute în luna Iunie sunt curioase, aventuriere înnăscute, sociabile și creative. Au un mic defect însă, nu pot fi diplomate și sunt genul de persoane care spun verde în față ceea ce cred și simt, fără a se gândi de modul în care i-ar putea afecta pe alții.

Ce părere aveți de aceste descrieri?

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
1396
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
CULORI Dormitor
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.