Lunile iubirii: Descoperă cum se comportă femeile în cuplu, în funcție de luna nașterii (1)

06.IANUARIE.2020
Lunile iubirii: Descoperă cum se comportă femeile în cuplu, în funcție de luna nașterii (1)

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Luna în care ne-am născut spune multe despre personalitatea și tendințele comportamentale. Știi ce spune luna nașterii despre comportamentul în relații?

Specialistul ZODIACOOL în numerologie îți dezvăluie tendințele în cuplu! Iată ce ar trebui să știi! Femeile născute în Ianuarie sunt perseverente, determinate și știu exact ce vor de la viață.

Tratează totul cu seriozitate și responsabilitate. Asta, bineînţeles, se reflectă și în viața de cuplu. Poate că uneori sunt cicălitoare, dar merită să le fie cunoscute calitățile.

Femeile născute în luna Februarie sunt romantice, creative, dar și greu de înțeles uneori, din cauza schimbărilor bruște de dispoziție. Au nevoie de bărbați cu totul speciali și răbdători, mai ales că se lasă greu cucerite.

Loading...

Nu suportă să fie trădate și nu iartă un astfel de comportament sau secretele. Imediat ce simt că au fost mințite, renunță la relația de dragoste.

Femeile născute în luna Martie sunt capricioase, carismatice, magnetice. De asemenea, câștigă încrederea oricui pentru că sunt loiale și știu să țină un secret.

Același lucru îl cer și de la cei pe care îi acceptă în viața lor. Nimic nu detestă mai tare decât să le fie înșelată încrederea!

Femeile născute în luna Aprilie sunt experte în comunicare, sunt femei diplomate și au darul oratoriei. Pot găsi calea perfectă de comunicare cu oricine.

Totuși, uneori pot fi și extrem de geloase și posesive. Doar un bărbat inteligent le poate calma în astfel de situații. Nu trebuie să uităm că oferă plăceri ca nimeni altele și pot face fericit orice bărbat.

Femeile născute în luna Mai sunt familiste și luptă cu toată puterea pentru binele familiei și pentru ca partenerul de cuplu să aibă succes. Sunt atractive, dar și destul de „periculoase” pentru bărbatul care le trădează încrederea. Sunt speciale și rămân în mintea și inima oricărui bărbat.

Femeile născute în luna Iunie sunt curioase, aventuriere înnăscute, sociabile și creative. Au un mic defect însă, nu pot fi diplomate și sunt genul de persoane care spun verde în față ceea ce cred și simt, fără a se gândi de modul în care i-ar putea afecta pe alții.

Ce părere aveți de aceste descrieri?

loading...
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.