Aplica

Lunile iubirii: Descoperă comportamentul femeilor din cuplu, după luna nașterii (2)

Lunile iubirii: Descoperă comportamentul femeilor din cuplu, după luna nașterii (2)

Secretele relației reușite pot fi dezvăluite de luna nașterii. Tu știi ce spune luna în care te-ai născut despre modul în care te comporți în relație?

După ce am văzut care sunt principalele trăsături ale femeilor născute în prima jumătate a anului, acum a venit rândul celor din a doua jumătate să își arate secretele.

Femeile născute în luna Iulie sunt inteligente, frumoase și misterioase. Dau dovadă de multă diplomație, mai ales în situațiile limită. Aceste femei nu ar ierta niciodată pe cineva care le-a mințit și deseori se răzbună.

Își deschide sufletul destul de greu și nimeni nu poate spune că le cunoaște cu adevărat. Țin foarte mult la promisiunile pe care le fac. Au toate călitățile pentru a trăi o viață luminată și bogată.

Femeile născute în luna August iubesc cu multă pasiune și au marele atu de a se iubi pe ele însele. Sunt dominante în relațiile de dragoste, dar și în viața de zi cu zi. Au nevoie de bărbați puternici și inteligenți, care să le poată face față.

De cele mai multe ori, aceste femei sunt ca un magnet pentru bărbați, care dacă nu ajung la statutul de iubit, se mulțumesc și cu cel de prieten, doar să facă parte din viața lor.

Femeile născute în luna Septembrie sunt extrem de frumoase fizic și sufletește. Sunt pedante, atente și se implică enorm în relație. Detestă trădarea și sunt capabile de răzbunare ca nimeni altcineva. Se lasă greu cucerite, dar merită fiecare clipă!

Femeile născute în luna Octombrie au calități deosebite de lider și nu renunță pentru nimic în lume la principiile după care își ghidează fiecare pas din viață. Sunt femei complexe, fermecătoare și încrezătoare în forțele proprii. Sunt mereu în centrul atenției, originale și nu duc lipsă de admiratori.

Femeile născute în luna Noiembrie au o intuiție greu de egalat, sunt ambițioase și urăsc minciuna. Pur și simplu, simt atunci când cineva nu are intenții „curate” sau când le mint. În plus, consideră normal ca cei din jur să fie sinceri cu ele, odată ce ele însele sunt loiale, directe și fără ascunzițuri. Țin extrem de mult la adevăr!

Femeile născute în luna Decembrie sunt ingenioase, efervescente și incredibile. Au abilitatea de a ieși cu bine din orice situație, oricât de grea ar fi aceasta. Au un noroc excepțional și molipsitor pentru cei care le sunt alături. Sunt ca îngeri păzitori pentru persoanele iubite.

O zicală străveche spune „Cunoaște-ți cele mai ascunse trăsături și vei putea cuceri lumea!”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!