Iubeşti o femeie Alpha? Iată 5 lucruri pe care această femeie le vrea în relație

14.DECEMBRIE.2018
Iubeşti o femeie Alpha? Iată 5 lucruri pe care această femeie le vrea în relație

Categorie: Cupluri Autor: Moni Paraschiv Zodiacool Foto:unsplash.com

Dacă părinții noștri erau obișnuiți ca femeia să fie legată mai mult de casă și mai puțin de carieră, acum situația stă altfel. A lupta pentru un job

mai bun, a urca pe ierarhia de la locul de muncă și a ajunge în poziții de conducere le-a făcut pe femei să preia rolul de Alpha și în viața personală. Iată 5 lucruri de care are nevoie într-o relație. 1. Libertate. Ea are nevoie să se poată dezvolta în continuare și nu trebuie să simtă ca „închisă”. Este o persoană matură și nu înțelege de ce cineva la fel de dezvoltat ca ea ar încerca să îi îngrădească libertatea.

2. Sprijin
Oricine are nevoie să știe că are un umăr pe care să plângă, o mână de care să se sprijine, oricât de puternică, hotărâtă și curajoasă ar părea.

3. Respect
Așa cum ea oferă respect, cu siguranță își dorește să îl și primească. Știe că fără respect nu poate fi construit nimic, așa că pune mare accent pe el.

4. Afecțiune
Femeile alfa nu sunt creaturi înfricoșătoare, dure, care doresc putere. Da, sunt foarte ambițioase, dar îşi doresc să fie fericite ca toți ceilalți. Și ele au nevoie de afecțiune, de momentele de tandreţe şi de romantism.

5. Sinceritate
Femeile alpha preferă adevărul în orice condiție, chiar dacă este dureros, cu atât mai mult cu cât la un moment dat tot descoperă că a fost mințită. Va aprecia cu siguranță sinceritatea!

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.