Ferește-te de relațiile toxice! 5 semne să le recunoști

08.NOIEMBRIE.2018
Ferește-te de relațiile toxice! 5 semne să le recunoști

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Relațiile toxice sunt foarte ușor de recunoscut, ca urmare a trăirilor extreme pe care le experimentăm, a suferinței amestecate cu unele clipe de fericire și

cu sentimentul pregnant de dependență. Imaginează-ți că abia l-ai cunoscut și simți că viața fără el nu ar mai avea sens, toată atenția ta îi este acordată lui și te aștepți ca și el să facă la fel, starea ta de spirit este dată de interesul său față de tine. Iată în continuare cinci semne concrete care ar trebui să îți dea de gândit în legătură cu viitorul relației tale.

1. Ai impresia că ți-ai întâlnit jumătatea și ai început să îți faci planuri pentru o viață împreună, încă de la prima întâlnire. Este mult prea repede. Psihologii sunt de părere că acesta este primul semn al relației toxice.

Loading...

2. Ignori orice defect ar avea și chiar dacă nu ești de acord cu unele dintre comportamentele lui, te faci că nu le observi, crezând că îl poți schimba mai târziu. De asemenea, găsești justificări pentru orice greșeală pe care o face.

3. Îți ignori prietenii – e normal să petreci mai puțin timp cu ei decât atunci când erai singură, dar nu e normal să îi neglijezi cu totul.

4. Totul pentru tine este el – ai uitat și de pasiunile tale, de nevoile și plăcerile tale. Adu-ți aminte întotdeauna, că și atunci când ai o relație, nu trebuie să renunți la activitățile pe care le făceai înainte, la hobby-urile tale. În plus, nu poți să îi refuzi nimic și faci orice îți cere, chiar dacă nu îți place.

5. Ești extrem de geloasă (cu sau fără motiv) și îți petreci timpul fiind atentă la tot ce face.

Adu-ți aminte mereu că relațiile toxice sunt cele extrem de intense la început, dar în care suferința vine cu siguranță în scurt timp.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec
În feng shui familia beneficiază de o atenție deosebită, fiind considerată un punct central

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.