Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Ferește-te de relațiile toxice! 5 semne să le recunoști

Ferește-te de relațiile toxice! 5 semne să le recunoști

Relațiile toxice sunt foarte ușor de recunoscut, ca urmare a trăirilor extreme pe care le experimentăm, a suferinței amestecate cu unele clipe de fericire și

cu sentimentul pregnant de dependență. Imaginează-ți că abia l-ai cunoscut și simți că viața fără el nu ar mai avea sens, toată atenția ta îi este acordată lui și te aștepți ca și el să facă la fel, starea ta de spirit este dată de interesul său față de tine. Iată în continuare cinci semne concrete care ar trebui să îți dea de gândit în legătură cu viitorul relației tale.

1. Ai impresia că ți-ai întâlnit jumătatea și ai început să îți faci planuri pentru o viață împreună, încă de la prima întâlnire. Este mult prea repede. Psihologii sunt de părere că acesta este primul semn al relației toxice.

2. Ignori orice defect ar avea și chiar dacă nu ești de acord cu unele dintre comportamentele lui, te faci că nu le observi, crezând că îl poți schimba mai târziu. De asemenea, găsești justificări pentru orice greșeală pe care o face.

3. Îți ignori prietenii – e normal să petreci mai puțin timp cu ei decât atunci când erai singură, dar nu e normal să îi neglijezi cu totul.

4. Totul pentru tine este el – ai uitat și de pasiunile tale, de nevoile și plăcerile tale. Adu-ți aminte întotdeauna, că și atunci când ai o relație, nu trebuie să renunți la activitățile pe care le făceai înainte, la hobby-urile tale. În plus, nu poți să îi refuzi nimic și faci orice îți cere, chiar dacă nu îți place.

5. Ești extrem de geloasă (cu sau fără motiv) și îți petreci timpul fiind atentă la tot ce face.

Adu-ți aminte mereu că relațiile toxice sunt cele extrem de intense la început, dar în care suferința vine cu siguranță în scurt timp.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit