Ferește-te de relațiile toxice! 5 semne să le recunoști

Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Iată în continuare 5 semne concrete care ar trebui să îți dea de gândit în legătură cu viitorul relației tale

Relațiile toxice sunt foarte ușor de recunoscut, ca urmare a trăirilor extreme pe care le experimentăm, a suferinței amestecate cu unele clipe de fericire și cu sentimentul pregnant de dependență. Imaginează-ți că abia l-ai cunoscut și simți că viața fără el nu ar mai avea sens, toată atenția ta îi este acordată lui și te aștepți ca și el să facă la fel, starea ta de spirit este dată de interesul său față de tine. Iată în continuare 5 semne concrete care ar trebui să îți dea de gândit în legătură cu viitorul relației tale.

 

1. Ai impresia că ți-ai întâlnit jumătatea și ai început să îți faci planuri pentru o viață împreună, încă de la prima întâlnire. Este mult prea repede. Psihologii sunt de părere că acesta este primul semn al relației toxice.

2. Ignori orice defect ar avea și chiar dacă nu ești de acord cu unele dintre comportamentele lui, te faci că nu le observi, crezând că îl poți schimba mai târziu. De asemenea, găsești justificări pentru orice greșeală pe care o face.

3. Îți ignori prietenii – e normal să petreci mai puțin timp cu ei decât atunci când erai singură, dar nu e normal să îi neglijezi cu totul.

4. Totul pentru tine este el – ai uitat și de pasiunile tale, de nevoile și plăcerile tale. Adu-ți aminte întotdeauna, că și atunci când ai o relație, nu trebuie să renunți la activitățile pe care le făceai înainte, la hobby-urile tale. În plus, nu poți să îi refuzi nimic și faci orice îți cere, chiar dacă nu îți place.

5. Ești extrem de geloasă (cu sau fără motiv) și îți petreci timpul fiind atentă la tot ce face.

Adu-ți aminte mereu că relațiile toxice sunt cele extrem de intense la început, dar în care suferința vine cu siguranță în scurt timp.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2287
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-60%
Calendar 1 an
5 VOTURI
2400 lei
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.