Ferește-te de aceste obiceiuri dacă vrei să cucerești iremediabil un bărbat!

Ferește-te de aceste obiceiuri dacă vrei să cucerești iremediabil un bărbat!

Se spune că bărbații vin de pe Marte și că sunt greu de înțeles și de păstrat într-o relație. Află ce nu trebuie să faci dacă vrei să fii

atrăgătoare pentru bărbatul de lângă tine!

1. Nu renunța la individualitatea ta

Deseori, femeile renunță la propriile dorințe și principii pentru a-i fi pe plac bărbatului iubit și ajung să trăiască viața lui. Este firesc să vrei să îi faci pe plac, dar asta nu înseamnă să te schimbi. Fii tu însăți!

2. Nu încerca să îi impui ceva

A da comenzi unui bărbat este egal cu dezastru. Orice bărbat integru și matur nu suportă ca cineva să îi spună ce să facă, ce să gândească sau cum să se îmbrace. Astfel, cazi în extrema cealaltă față de primul obicei amintit – renunțarea la propria individualitate, iar orice se află la extreme este nociv.

Oricine urăște ca cineva să îi impună ceva, ca în copilărie. Alege varianta mai ușor de digerat – sugestia.

3. Evită să ceri prea mult

Nu este corect față de el să îi ceri să îți acorde toată atenția, să renunțe la ieșirile cu prietenii (de exemplu), să îți dea explicații despre tot ceea ce face când nu sunteți împreună. Este obositor, stresant și nu duce la nimic bun. Eventual, încearcă o altă abordare, cum ar fi „Mi-ar fi plăcut să petrecem mai mult timp împreună în seara aceasta. Dacă ți-ai făcut deja alte planuri, poate va fi altă dată...”

4. Nu-i da voie să fie grosolan cu tine

Uneori, femeile au tendința de a trece cu vederea comentariile misogino-amuzate sau atitudinile grosolane alte bărbaților. Arată-i nemulțumirea, nu o ține ascunsă în suflet!

Ce părere ai de aceste idei? Sunt greu de pus în practică sau merită încercate?

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!