Este îndrăgostit de tine sau nu? Gesturile ascunse dau cărțile pe față

18.DECEMBRIE.2018
Este îndrăgostit de tine sau nu? Gesturile ascunse dau cărțile pe față

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Dacă încă nu ești sigură că bărbatul de lângă tine are sentimente pentru tine, fii mai atentă la ceea ce îți transmite limbajul său nonverbal.

Descoperă cum se comportă un bărbat care este într-adevăr îndrăgostit de tine. Iată la ce trebuie să fii atentă. Îți ferește părul din ochi. Face asta deoarece vrea să te atingă, dar fără a fi prea evident, iar aceasta este scuza perfectă. Atenție însă și la limbajul corpului tău. Dacă îl placi, zâmbește-i după ce îți așază șuvița „rebelă”, pentru a-i transmite că și tu ești atrasă de el.

Este agitat. De obicei, un bărbat care este atras de o femeie și este abia în stadiul în care încearcă să o cucerească și nu știe ce părere are ea despre el este foarte agitat, pentru că își face diverse scenarii în cap, pentru a fi pe placul tău.

„Vorbește” cu mâinile. Cu cât gesturile sale sunt mai deschise și dese, cu atât mai mult te place.

Ține picioarele departate. În acest mod își pune în evidență masculinitatea și inconștient îți trasmite disponibilitatea sa în amor.

Își freacă bărbia. Aici părerile sunt relativ împărțite. Unii psihologi sunt de părere că este un gest de evaluare a ceea ce aude, dar și asta arată interesul pe care îl are pentru ceea ce spui. Alți specialişti în limbajul trupului susțin că atunci când un bărbat își atinge fața, de fapt vrea să o mângâie pe cea a femeii din fața sa.

Se joacă cu fermoarul sau nasturii jachetei. Acest gest arată dorința sa de a scăpa de haine și de orice este între voi (metaforic vorbind).

A venit momentul să hotărăști dacă îți dorești să aveți o relație de cuplu sau nu.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.