Aplica

Dragostea trece prin stomac? Importanța banilor într-o relație

Dragostea trece prin stomac? Importanța banilor într-o relație

Se spune că „banii nu aduc fericirea; dar o întrețin”. Descoperiți ce părere au oamenii de știință! Care este singurul lucru care contează mai mult

decât iubirea? Desigur, răspunsul variază de la o persoană la alta, însă cercetările au arătat că cel mai des întâlnit răspuns este legat de partea financiară. Se pare că banii sunt în competiție strânsă cu iubirea după unii cercetători și aceștia nu ne lasă fără explicație. Desigur, oricine își dorește să iubească și să fie iubit, ceea ce implică și o relație de dragoste de lungă durată.

Ei bine, de aici nu e mai mult de un pas până la stabilitatea financiară. Asta demonstrează un studiu realizat de Bank of America, Merrill Edge, la care au participat aproximativ 1.000 de persoane, atât femei cât și bărbați.

Apoi, același studiu arată că cei mai mulți oameni consideră ambiția profesională ca fiind atrăgătoare, iar o carieră înfloritoare înseamnă și venituri peste medie.

Aproape la fel de atrăgător este și realismul, puterea și capacitatea de a vedea lucrurile cu adevărat și de a transforma visurile în realitate. De fapt, se pare că această calitate surclasează chiar și romantismul.

Nu este nicio îndoială că banii sunt importanți și că e un privilegiu să putem spune că nu contează. Totuși, trebuie să existe un echilibru între partea sentimentală și cea financiară. Partenerul de cuplu trebuie să fie la fel de ambițios ca noi, dar fără a pune accentul doar pe contul din bancă.

Doar echilibrul aduce o viață liniștită, prosperă și fericită!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!