Dragoste la prima vedere, oare cu adevărat există așa ceva?

16.DECEMBRIE.2018
Dragoste la prima vedere, oare cu adevărat există așa ceva?
Cupluri AUTOR: FOTO: annesutu.info
Ți-ar plăcea să intri măcar pentru câteva secunde într-o transă romantică pe care să nu o mai uiți toată viața. “Dragostea la prima vedere? Cred

întru totul în ea! Trebuie să-ţi păstrezi credinţa. Cui nu i-ar plăcea ideea că ar putea vedea mâine pe cineva care ar putea fi dragostea vieţii sale? Este foarte romantic.” Leonardo DiCaprio. Dragostea la prima vedere există! Ce poate fi mai frumos decât două persoane care se întâlnesc în iureșul evenimentelor cotidiene și, fulgerați de Cupidon mintea le stă în loc, simt fluturi în stomac, își pierd cuvintele...

Când se întâlnesc, aceste persoane trăiesc doar există unul pentru altul

Dragoste la prima vedere este atunci când ne simțim atrași fulgerător de o persoană pe care o întâlnim pentru prima oară. Indiferent dacă atracția va fi de natură afectivă sau amoroasă, cert este că în acel moment special parcă totul din jur prinde altă formă, culoare, miros.

Loading...

DE INTERES: Biserica Miresei. Adevăruri cutremurătoare și minuni Dumnezeiești

Specialiştii au constatat că în cele patru minute magice cât durează fenomenul de „îndrăgostire“ sau de dragoste la prima vedere în realitate intrăm într-o transă de natură romantică în care realitatea devine fantezie și fantezia devine realitate.

În special femeile cred în dragostea la prima vedere și aici poate că sunt de vină poveștile cu zâne și feți frumoși care au făcut deliciul copilăriei sau filmele de dragoste din perioada adolescenței.

Oricum ar fi, cu toții nu încetăm niciodată să sperăm în dragostea la prima vedere. Uneori privim acest lucru ca pe o salvare, o evadare din cotidian, de care sufletul are atâta nevoie. Chimia, numită și compatibilitate este un element important în declanșarea acestui fenomen.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,15  13
VOTURI
9411
4.15
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.