Aplica

Dragoste la prima vedere, oare cu adevărat există așa ceva?

Dragoste la prima vedere, oare cu adevărat există așa ceva?

Ți-ar plăcea să intri măcar pentru câteva secunde într-o transă romantică pe care să nu o mai uiți toată viața. “Dragostea la prima vedere? Cred

întru totul în ea! Trebuie să-ţi păstrezi credinţa. Cui nu i-ar plăcea ideea că ar putea vedea mâine pe cineva care ar putea fi dragostea vieţii sale? Este foarte romantic.” Leonardo DiCaprio. Dragostea la prima vedere există! Ce poate fi mai frumos decât două persoane care se întâlnesc în iureșul evenimentelor cotidiene și, fulgerați de Cupidon mintea le stă în loc, simt fluturi în stomac, își pierd cuvintele...

Când se întâlnesc, aceste persoane trăiesc doar există unul pentru altul

Dragoste la prima vedere este atunci când ne simțim atrași fulgerător de o persoană pe care o întâlnim pentru prima oară. Indiferent dacă atracția va fi de natură afectivă sau amoroasă, cert este că în acel moment special parcă totul din jur prinde altă formă, culoare, miros.

DE INTERES: Biserica Miresei. Adevăruri cutremurătoare și minuni Dumnezeiești

Specialiştii au constatat că în cele patru minute magice cât durează fenomenul de „îndrăgostire“ sau de dragoste la prima vedere în realitate intrăm într-o transă de natură romantică în care realitatea devine fantezie și fantezia devine realitate.

În special femeile cred în dragostea la prima vedere și aici poate că sunt de vină poveștile cu zâne și feți frumoși care au făcut deliciul copilăriei sau filmele de dragoste din perioada adolescenței.

Oricum ar fi, cu toții nu încetăm niciodată să sperăm în dragostea la prima vedere. Uneori privim acest lucru ca pe o salvare, o evadare din cotidian, de care sufletul are atâta nevoie. Chimia, numită și compatibilitate este un element important în declanșarea acestui fenomen.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!