Cum să reacționezi când simți că nu te mai vrea, dar nici nu te lasă să pleci

17.IANUARIE.2019
Cum să reacționezi când simți că nu te mai vrea, dar nici nu te lasă să pleci

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

„Adio! Dar rămân cu tine!” Cu siguranță ai pățit asta cel puțin o dată în viață…Simți că partenerul de cuplu nu își mai dorește să fiți

împreună, dar în același timp nu vrea să renunțe la relație. Din păcate însă, aceasta nu este dovadă de iubire, ci este frica de a ieși din zona de confort, din ceea ce îi este familiar. O astfel de relație, ce nu este bazată pe iubire, este generatoare de stres, nemulțumire și frustrare. În plus, a rămâne ancorat în relație înseamnă pentru amândoi imposibilitatea de a fi deschiși spre dragoste.

Puteți pierde astfel ani buni din viață fără a cunoaște fericirea pe care o oferă o relație adevărată. Iată 3 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă vrei să rupi această legătură nocivă pentru amândoi.

1. Nu trebuie să îi găsești continuu scuze și mai ales să te învinovățești

Mulți dintre noi avem tendința de a ne asuma responsabilitatea chiar și pentru acțiunile celorlalți. Asta a rămas din copilărie, din etapa în care orice copil crede că totul se întâmplă din cauza sau datorită lui. Nu e așa! Fiecare dintre noi trebuie să ne asumăm doar ceea ce facem noi înșine și mai mult decât atât, să nu ne simțim vinovați pentru acțiunile celor apropiați.

2. Învață să ai grijă de tine!

De multe ori, renunțăm la propria persoană pentru a le fi bine celor de lângă noi. Ar fi bine să ne amintim că dacă nu știm să avem grijă de propria persoană, cum am putea să o facem față de altcineva?!

3. Slăbește lucrurile încet.

Dacă ai hotărât să închei această relație, fă-o încet, deoarece astfel suferința ta și a partenerului va fi ceva mai mică. Obișnuiți-vă cu gândul că după ceartă nu urmează o nouă împăcare.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.