Cum să reacționezi când simți că nu te mai vrea, dar nici nu te lasă să pleci

17.IANUARIE.2019
Cum să reacționezi când simți că nu te mai vrea, dar nici nu te lasă să pleci

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

„Adio! Dar rămân cu tine!” Cu siguranță ai pățit asta cel puțin o dată în viață…Simți că partenerul de cuplu nu își mai dorește să fiți

împreună, dar în același timp nu vrea să renunțe la relație. Din păcate însă, aceasta nu este dovadă de iubire, ci este frica de a ieși din zona de confort, din ceea ce îi este familiar. O astfel de relație, ce nu este bazată pe iubire, este generatoare de stres, nemulțumire și frustrare. În plus, a rămâne ancorat în relație înseamnă pentru amândoi imposibilitatea de a fi deschiși spre dragoste.

Puteți pierde astfel ani buni din viață fără a cunoaște fericirea pe care o oferă o relație adevărată. Iată 3 lucruri pe care ar trebui să le știi dacă vrei să rupi această legătură nocivă pentru amândoi.

Loading...

1. Nu trebuie să îi găsești continuu scuze și mai ales să te învinovățești

Mulți dintre noi avem tendința de a ne asuma responsabilitatea chiar și pentru acțiunile celorlalți. Asta a rămas din copilărie, din etapa în care orice copil crede că totul se întâmplă din cauza sau datorită lui. Nu e așa! Fiecare dintre noi trebuie să ne asumăm doar ceea ce facem noi înșine și mai mult decât atât, să nu ne simțim vinovați pentru acțiunile celor apropiați.

2. Învață să ai grijă de tine!

De multe ori, renunțăm la propria persoană pentru a le fi bine celor de lângă noi. Ar fi bine să ne amintim că dacă nu știm să avem grijă de propria persoană, cum am putea să o facem față de altcineva?!

3. Slăbește lucrurile încet.

Dacă ai hotărât să închei această relație, fă-o încet, deoarece astfel suferința ta și a partenerului va fi ceva mai mică. Obișnuiți-vă cu gândul că după ceartă nu urmează o nouă împăcare. 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan
Femeia Rac este o romantică, este adepta clasicului. Bărbatul Rac este poate cel mai atent și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.