Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Cum să îți dai seama dacă reușești să îl duci pe culmile plăcerii

Cum să îți dai seama dacă reușești să îl duci pe culmile plăcerii

Orice femeie s-a întrebat cel puțin o dată în viață dacă partenerul său este satisfăcut în pat sau nu. Dacă ai îndoieli, iată 5 semne care îți spun că ești expertă în arta iubirii!

1. Dacă observi că își încordează picioarele sau își strânge pumnii atunci când îi demierzi un anumit punct erogen, continuă! Este modul firesc de a reacționa la plăcere, așa că ai face bine să nu schimbi nimic din ceea ce faci.

2. Modul în care se comportă la finalul partidei este extrem de important, pentru că își dezvăluie exact cât de bine s-a simțit. De exemplu, dacă vrea încă una la puțin timp după ce ați terminat, este clar că nu se poate ține departe de tine și că îl inciți cu tot ceea ce faci. La fel este și dacă te ține în brațe și te sărută. Din păcate, nu este ok dacă este distant după ce terminați activitatea în pat.

3. Un bărbat satisfăcut vorbește despre partidele voastre, subliniind ceea ce i-a plăcut și spunându-ți direct, deschis ceea ce vrea să faceți în continuare fără a-i fi frică de reacția ta, din dorința arzătoare de a repeta experiența. În plus, nu ezită să îți trimită mesaje pasionale când nu sunteți împreună.

4. Simte nevoia să te atingă mereu. Te mângâie, te îmbrățișează, te atinge întâmplător, te ține de mână când vă plimbați sau când stați la masă, de exemplu. Acestea sunt simple semne că vrea să continue povestea voastră.

5. Face totul pentru a te satisface. Așa cum tu l-ai adus pe culmile plăcerii, vrea să facă și el la fel pentru tine, așa că își dă silința continuu pentru a reuși, încercând lucruri noi.

Dacă ai parte de aceste semne, continuă la fel!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit