Cum să fii fericit într-o relație. 10 lucruri extraordinare pe care să le faci zilnic – partea II

Cupluri AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: i.ytimg.com

Cine este pe primul loc în viața ta? De la sinceritate la valoare, pentru a clădi o relație de cuplu ideală

Te plângi de lipsă de satisfacţie în cadrul relaţiei de cuplu? Nu toți ne pricepem la relaţii, însă putem învăța.

 

Cu toții ne dorim ca în cuplu să curgă numai lapte și miere, însă în realitate dragostea se menține cu eforturi. Este greșit să credem că o relație de cuplu funcționează de la sine, iar starea de a fi îndrăgostiți durează o veșnicie.

În fiecare zi avem libertatea de a face alegeri, care ne pot face viața mai frumoasă împreună cu partenerul de viață.
Aici sunt 10 lucruri pe care putem să le facem acum pentru a fi mai fericiți în relația noastră.

6. Sinceritatea
Cele mai fericite cupluri sunt cele care își împărtășesc reciproc, deschis și cinstit gândurile și sentimentele, ceea ce nu le face vulnerabile, așa cum am fi tentați să credem, ci din contra. Este un gest de iubire să ne dorim să împărtășim lucruri cu cel drag dacă vrem ca partenerul să fie la fel cu noi.
Permiterea celui drag să vadă părțile mai întunecate din noi în realitate ne ajută să înțelegem că nu sunt chiar așa de rele și apoi să începem să ne vindecăm.

7. Relația de cuplu este sacră
În societatea de astăzi este comun ca partenerul de viață să vorbească cu prietenii săi despre relația sa de cuplu, în cazul în care ceva nu merge bine. Acesta este un gest firesc, fiind unul dintre modurile în care oamenii relaționează unul cu altul... discutând despre cât de îngrozitoare sunt relațiile de cuplu. Însă dacă relația este atât de groaznică încât trebuie ca partenerul să o vorbească de rău cu prietenii și familia, poate că nu ar trebui să mai fim în ea.
Totuși, dacă lucurile merg bine, ar fi păcat să nu tratăm relația ca pe ceva unic, rar și prețios.

8. Partenerul de viață este pe primul loc
Pentru a fi fericiți într-o relație, ar fi bine să-i ajutăm pe partenerii de viață să fie fericiți. O modalitate de a face acest lucru este de a-i pune pe primul loc, cât mai des posibil. Nu este de dorit să lăsăm munca, școala, hobby-urile sau alte angajamente să se pună în calea iubirii noastre. Adevărul este că toate celelalte lucruri sunt necesare pentru ca noi să avem o viață fericită și bine rotunjită în portofel, dar trebuie să ne amintim că în dragoste partenerul este tot ce contează.

9. Apreciere și valoare
Nu trebuie să intrăm în capcana "numai dacă" cu partenerii noștri dragi. "Dacă s-ar fi îmbrăcat mai bine". "Dacă ar fi fost mai amuzanți". Acest lucru va duce doar la frustrare și furie de ambele părți. În schimb, dacă am petrece intenționat ceva timp în fiecare zi evaluând cine este cu adevărat partenerul nostru de viață, nu cine am vrea să fie, lucrurile ar fi mult mai roz în căminul conjugal. De exemplu, un lucru bun ar fi să valorizăm trăsăturile lor pozitive și să ne bucurăm pentru cine sunt ei în realitate. Dacă nu putem să facem acest lucru, atunci nu este exclus să fim în relația greșită.

10. Iubirea este o alegere
Sfatul tradițional dictează că dragostea este un lucru care ni se întâmplă. Noi "cădem" în dragoste. Nu avem control asupra ei și este ceea ce este.
Ei bine, ar putea fi parțial adevărat, dar decizia de a continua iubirea cu cineva într-o relație este o alegere. Este posibil să nu sune la fel de romantic cum ne-am dori, dar adevărul este că secretul de a fi fericiți este de a decide în fiecare zi să continuăm să ne iubim partenerul de viață.

Adevărata iubire poate fi o chestiune de destin. Este o chestiune de a ne alege partenerul de viață zi după zi, săptămână după săptămână și lună după lună, până când toate se transformă în ani.

Fiind mai fericiți în relațiile noastre este ceva asupra căruia avem controlul. Dacă chiar vrem să știm cum să fim fericiți într-o relație, adevărul este că totul vine din propriul nostru comportament și propria noastră minte. Urmând sfaturile de pe această listă putem începe să fim mai fericiți în relațiile de cuplu chiar de acum.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,8  5
VOTURI
3422
4.80
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații
Zodia SARPE. BARBATUL Sarpe, Sanatate. Horoscop chinezesc
Admiră tot ceea ce strălucește și ce este frumos, mai ales femeile. Fiind un bărbat puternic
Zodia Berbec Sănătate. Cum stă Berbecul cu sănătatea, organe sensibile zodia Berbec
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.