Cum să fii fericit într-o relație. 10 lucruri extraordinare pe care să le faci zilnic – partea I

24.IANUARIE.2019
Cum să fii fericit într-o relație. 10 lucruri extraordinare pe care să le faci zilnic – partea I

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:happyphysio.com.au

Fă ca amorul să devină o prioritate, șoapte de dragoste, sărutări pasionale și nu uita să fii amabilă cu iubitul . Te plângi de lipsă de satisfacţie în

cadrul relaţiei de cuplu? Nu toți ne pricepem la relaţii, însă putem învăța. Mulți dintre noi am fost învățați că a fi fericiți într-o relație este ceva ce se întâmplă de la sine. Ni s-a spus că a te îndrăgosti la prima vedere arată cam ca un accident. Dar adevărul este că suntem mult mai implicați atunci când încercăm să ne dăm seama de unii singuri cum este să fii fericit într-o relație.

Totuși, există alegeri pe care le putem face în fiecare zi în relația noastră de cuplu care ne vor ajuta să fim mai fericiți.
Aici sunt 10 lucruri pe care putem să le facem acum pentru a fi mai fericiți în relația noastră.

Loading...

1. Așteptarea este mama dezamăgirii
De multe ori când intrăm în relații pe termen lung, începem să așteptăm ceva anume de la partenerul de viață, însă acesta este cel mai rău lucru pe care îl putem face. Dacă vrem să fim fericiți, nu trebuie să așteptăm nimic. Adevărul este că nimeni nu ne datorează nimic (chiar și în relații), iar dacă am găsit pe cineva care face anumite lucruri deoarece îi pasă și ne iubește, atunci suntem foarte norocoși.

2. Calitatea timpului petrecut împreună
Acest lucru sună ca un clișeu, dar într-adevăr cât de multe cupluri petrec "timp" împreună, fără a petrece timp de calitate?
Timpul petrecut împreună nu ar trebui întotdeauna să fie dedicat planurilor, verificarea listelor de cumpărături sau discuțiilor despre job. Ar trebui cel mai mult ca timpul petrecut împreună să fie pur și simplu similar cu cel din primele zile de întâlniri, când partenerii își șoptesc vorbe de dragoste la ureche, se dezmiardă, se sărută.

3. Găsirea unui spațiu pentru fiecare
Dacă partenerii de cuplu au firi mai puternice, cu siguranță că fiecare are nevoie de un spațiu propriu. Prin urmare, ar putea fi considerat un gest de dragoste faptul de a-i oferi celui drag timp și spațiu pentru a se regăsi și a se simți bine în propria piele.

4. Aprecierea reciprocă
Dacă ar fi să găsim răspunsul la întrebarea: care este ingredientul secret al fericirii în cuplu?, atunci un lucru ar putea fi spus cu certitudine: amabilitatea.
Fiecare dintre noi ne trăim viața la un anumit nivel de stres, însă în ciuda tuturor problemelor cu care ne confruntăm de-a lungul vieții, este esențial să ne amintim să fim incredibil de buni cu partenerii iubiți.
Prea des cuplurile care sunt de ceva vreme împreună cred că în dragoste totul este permis, însă ar trebui să ne amintim să fim drăguți și amabili cu cei dragi cu fiecare șansă pe care o avem. Acest lucru ne-ar face mai fericiți pe termen lung.

5. Amorul
Există parteneri de cupluri care la începutul relației se simt fericiți împreună, dar apoi lasă pasiunea să cadă pe marginea drumului. Cuplurile sănătoase și fericite își dau seama că legătura lor fizică este la fel de importantă ca și cea emoțională.
De aceea nu trebuie să uităm că legătura fizică ne ajută să scăpăm de stres și de depresie. Cu cât ne vom aminti mai des să acordăm prioritate amorului, cu atât mai mult ne vom menține conectați.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994,
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: În sectorul
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.