Aplica

Cum să ai o relație armonioasă. 5 secrete de aur ale unei iubiri ca în filme

Cum să ai o relație armonioasă. 5 secrete de aur ale unei iubiri ca în filme

Relația perfectă nu există, ci se contruiește. Aplică secretele de aur pentru o relație armonioasă, împlinită. Toți ne dorim o poveste de dragoste

adevărată, o relație armonioasă, în care să primeze iubirea, respectul, pacea și înțelegerea. Pentru a o avea, trebuie să ne implicăm, să muncim și să respectăm câteva reguli simple, evidente, dar extrem de importante.

1. Fiți sinceri unul cu celălalt.

Onestitatea și încrederea sunt esențiale. De cele mai multe ori, este de preferat un adevăr crud în locul unei minciuni frumoase, astfel cei doi pot căuta împreună o soluție.

Chiar dacă se poate ajunge la un impas în relație, nu putem construi ceva pe o minciună.

2. Compromisurile își au rolul lor
Asta nu înseamnă că trebuie acceptat orice compromis sau că doar unul dintre cei doi trebuie să le facă. Un compromis bine argumentat și făcut din suflet consolidează relația.

3. Acceptați-vă reciproc individualitatea
Fiecare are propriile-i calități și defecte, propriile dorințe și nevoi, așa că este extrem de important să fie acceptate și respectate reciproc. De exemplu, nu trebuie să petreceți absolut tot timpul liber împreună, ci puteți avea pasiuni diferite și momentele voastre cu prietenii.

4. Spuneți exact ce vă doriți
Nu așteptați ca celălalt să ghicească ce vreți sau să vă citească gândurile. Nu există așa ceva! Comunicarea este esențială într-o relație sănătoasă, așa că spuneți clar ce simțiți, ce așteptări aveți și ce vă doriți. Și subtilitățile pot fi lăsate la o parte, măcar uneori...

5. Nu renunțați la propriile ritualuri, după ce le creați pe cele comune
Ambele tipuri sunt la fel de importante, deoarece unele vă creează identitatea de cuplu, iar celelalte vă păstrează și accentuează identitatea.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!