Cum recunoști o femeie care nu mai este îndrăgostită

08.OCTOMBRIE.2018
Cum recunoști o femeie care nu mai este îndrăgostită

Categorie: Cupluri Autor: ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Toate relațiile trec prin momente de impas și e normal pentru a putea ajunge la alt nivel de dezvoltare. Uneori însă iubirea, respectul și implicarea se pierd,

lăsând locul obișnuinței, ce ține cuplul în continuare pe linia de plutire. Motivele pentru care se ajunge la asta sunt nenumărate, însă mult mai important este să îți dai seama când jumătatea ta nu mai este îndrăgostită de tine, pentru a putea alege dacă vrei să rămâneți în acea zonă pe care o cunoști deja sau vrei să acționezi. În ultimul caz, poți încerca să o recucerești sau iei o decizie radicală.

Iată câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit.

1. Nu mai depune niciun efort pentru relația voastră, nu o mai interesează să petreceți cât mai mult timp împreună și pare total lipsită de interes. Atenție! E posibil să treacă prin momente grele din alte puncte de vedere, nu din cauza sentimentelor față de tine. În acest caz, are nevoie să îi fii alături și să îi arăți cât mai deschis asta.

Loading...

2. Nu mai este interesată de atenția și dovezile tale de dragoste, de afecțiune. De obicei, emoția era vizibilă pe chipul ei când îi ofereai un sărut sau o surpriză. Dacă acum nu doar că nu se mai întâmplă asta, ci pare mai mult deranjată, ar fi bine să dicutați despre stadiul în care se află relația voastră.

3. În cazul în care relațiile intime sunt ca și inexistente, e o problemă în cuplu. Raporturile intime înseamnă afecțiune, apropiere, încredere reciprocă, iubire, iar dacă lipsesc, este clar că s-a întâmplat ceva. De cele mai multe ori, o femeie care nu mai este îndrăgostită, nu se mai simte atrasă fizic de partener și atunci îi este greu să suporte apropierea fizică de el.

Indiferent ce se întâmplă în continuare cu relația de cuplu, discutați deschis și calm despre ceea ce vă doriți și luați alegerile împreună.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Așteptarea nu este pentru tine, din cauza agitației mentale. Nu suporți să te acuze cineva pe
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.