Cum recunoști o femeie care nu mai este îndrăgostită

Cum recunoști o femeie care nu mai este îndrăgostită

Toate relațiile trec prin momente de impas și e normal pentru a putea ajunge la alt nivel de dezvoltare. Uneori însă iubirea, respectul și implicarea se pierd,

lăsând locul obișnuinței, ce ține cuplul în continuare pe linia de plutire. Motivele pentru care se ajunge la asta sunt nenumărate, însă mult mai important este să îți dai seama când jumătatea ta nu mai este îndrăgostită de tine, pentru a putea alege dacă vrei să rămâneți în acea zonă pe care o cunoști deja sau vrei să acționezi. În ultimul caz, poți încerca să o recucerești sau iei o decizie radicală.

Iată câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit.

1. Nu mai depune niciun efort pentru relația voastră, nu o mai interesează să petreceți cât mai mult timp împreună și pare total lipsită de interes. Atenție! E posibil să treacă prin momente grele din alte puncte de vedere, nu din cauza sentimentelor față de tine. În acest caz, are nevoie să îi fii alături și să îi arăți cât mai deschis asta.

2. Nu mai este interesată de atenția și dovezile tale de dragoste, de afecțiune. De obicei, emoția era vizibilă pe chipul ei când îi ofereai un sărut sau o surpriză. Dacă acum nu doar că nu se mai întâmplă asta, ci pare mai mult deranjată, ar fi bine să dicutați despre stadiul în care se află relația voastră.

3. În cazul în care relațiile intime sunt ca și inexistente, e o problemă în cuplu. Raporturile intime înseamnă afecțiune, apropiere, încredere reciprocă, iubire, iar dacă lipsesc, este clar că s-a întâmplat ceva. De cele mai multe ori, o femeie care nu mai este îndrăgostită, nu se mai simte atrasă fizic de partener și atunci îi este greu să suporte apropierea fizică de el.

Indiferent ce se întâmplă în continuare cu relația de cuplu, discutați deschis și calm despre ceea ce vă doriți și luați alegerile împreună.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!