Cum îți dai seama că partenerul nu te mai iubește

Cum îți dai seama că partenerul nu te mai iubește

Atunci când partenerul își face din ce în ce mai greu timp pentru voi, iubirea are clar de suferit. Relațiile reușite înseamnă deopotrivă momente de iubire

intensă, pasiune, fericire, râsete, cât și compromisuri, conflicte și tristețe. Fiecare dintre acestea sunt firești, ceea ce face diferența este proporția în care există. A păstra vie iubirea partenerului este o adevărată aventură și o muncă fără pauză, care poate fi extrem de incitantă. Uneori însă dragostea sa scade în intensitate. Iată câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit.

1. Simți că nu îl mai recunoști
De obicei, când un bărbat este îndrăgostit, este atent la nevoile tale, încearcă să te facă să te simți cât mai bine, să râzi, să fii fericită. Dacă făcea asta la începutul relației, dar acum este exact opusul, ar fi bine să aveți o discuție calmă despre relația voastră și despre viitorul vostru împreună.

2. Discuțiile sunt tot mai greu de susținut
Obișnuiați să vorbiți continuu, să găsiți tot timpul subiecte comune de discuție și puteați petrece astfel ore în șir, dar acum pare că s-a creat un zid între voi și este din ce în ce mai greu să aveți despre ce vorbi. Ar putea fi momentul în care să vă gândiți serios dacă este bine să continuați pe același drum.

3. Este continuu ocupat
Atunci când partenerul își face din ce în ce mai greu timp pentru voi, iubirea are clar de suferit. Încercați să vorbiți despre asta!

4. Iubirea se simte din gesturile mărunte
Relațiile se clădesc încetul cu încetul, cu fiecare gest frumos pe care îl facem unul pentru celălalt. O floare, un zâmbet, un umăr pe care să te sprijini sunt gesturi clare de iubire, iar dacă ele nu mai există, e posibil ca iubirea lui să fi scăzut.

5. Atenție la comparații
Mulți bărbați devin foarte exigenți cu partenera în momentul în care se îndrăgostesc sau doar se simt atrași de altcineva. Și cel mai simplu indiciu este că începe să te compare cu alte femei.

Adu-ți aminte că iubirea ar trebui să însemne înainte de orice fericire, emoție și dorință de dezvoltare.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!