Cum îți dai seama că partenerul nu te mai iubește

24.NOIEMBRIE.2018
Cum îți dai seama că partenerul nu te mai iubește

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Atunci când partenerul își face din ce în ce mai greu timp pentru voi, iubirea are clar de suferit. Relațiile reușite înseamnă deopotrivă momente de iubire

intensă, pasiune, fericire, râsete, cât și compromisuri, conflicte și tristețe. Fiecare dintre acestea sunt firești, ceea ce face diferența este proporția în care există. A păstra vie iubirea partenerului este o adevărată aventură și o muncă fără pauză, care poate fi extrem de incitantă. Uneori însă dragostea sa scade în intensitate. Iată câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit.

1. Simți că nu îl mai recunoști
De obicei, când un bărbat este îndrăgostit, este atent la nevoile tale, încearcă să te facă să te simți cât mai bine, să râzi, să fii fericită. Dacă făcea asta la începutul relației, dar acum este exact opusul, ar fi bine să aveți o discuție calmă despre relația voastră și despre viitorul vostru împreună.

Loading...

2. Discuțiile sunt tot mai greu de susținut
Obișnuiați să vorbiți continuu, să găsiți tot timpul subiecte comune de discuție și puteați petrece astfel ore în șir, dar acum pare că s-a creat un zid între voi și este din ce în ce mai greu să aveți despre ce vorbi. Ar putea fi momentul în care să vă gândiți serios dacă este bine să continuați pe același drum.

3. Este continuu ocupat
Atunci când partenerul își face din ce în ce mai greu timp pentru voi, iubirea are clar de suferit. Încercați să vorbiți despre asta!

4. Iubirea se simte din gesturile mărunte
Relațiile se clădesc încetul cu încetul, cu fiecare gest frumos pe care îl facem unul pentru celălalt. O floare, un zâmbet, un umăr pe care să te sprijini sunt gesturi clare de iubire, iar dacă ele nu mai există, e posibil ca iubirea lui să fi scăzut.

5. Atenție la comparații
Mulți bărbați devin foarte exigenți cu partenera în momentul în care se îndrăgostesc sau doar se simt atrași de altcineva. Și cel mai simplu indiciu este că începe să te compare cu alte femei.

Adu-ți aminte că iubirea ar trebui să însemne înainte de orice fericire, emoție și dorință de dezvoltare.

loading...
4183
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia
Ceea ce pentru alții pare un obstacol cât un munte, pentru tine pare doar un drum normal și
Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.