Construiește-ți o relație sănătoasă urmând acești 4 pași esențiali

12.APRILIE.2019
Construiește-ți o relație sănătoasă urmând acești 4 pași esențiali

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Multe relații încep înr-o notă bună, dar ajung să se termine urât în cele din urmă pentru că nu au avut o bază solidă de la început. Iată ce trebuie

făcut pentru a evita acest lucru. 1. Confruntați-vă împreună cu problemele și abordați-le în mod obiectiv. Mulți dintre noi devenim părtinitori din încercarea de a câștiga un argument sau o confruntare, chiar dacă știm că suntem vinovați. Iar de aici până la a augmenta motivul disputei este doar un pas. Încă de la început ar fi bine să vă obișnuiți să vă exprimați opiniile obiectiv, fără prea multe emoții atașate.

În plus, ori de câte ori descoperi că anumite probleme îți afectează relația, discută-le cu partenerul de viață. Astfel, veți rezolva neînțelegeri care ar fi putut să apară pe parcursul relației și vă obișnuiți să căutați împreună soluții pentru diversele situații grele din viitor.

Loading...

2. Înainte de a încerca să-ți schimbi partenerul, descoperă ce te deranjează de fapt la propria persoană!

De multe ori credem că alții sunt cauza problemelor noastre, dar de fapt suntem tocmai noi înșine. E mult mai ușor să dăm vina pe altcineva și să îi cerem să se schimbe, decât să recunoaștem că ceva este în neregulă la propria persoană. Psihologii numesc asta „efectul umbrei”. Data viitoare când ești într-o astfel de situație, acordă-ți timp pentru introspecție și privește-ți cu sinceritate propriul comportament. E posibil să descoperi că de fapt e ceva ce vrei să schimbi la tine și nu la cel de lângă tine.

3. Simplifică-ți relația.

Zilnic suntem bombardați, mai ales pe rețelele de socializare, cu așa-zise exemple de cupluri extrem de fericite, care parcă duc o viață de poveste. De cele mai multe ori, aceasta este doar o minciună, dar aceasta îi influențează pe mulți să uite părțile pozitive ale partenerului de viață, să facă mereu comparații, să tânjească la orice altceva. Așa că, ar fi bine să ieși din lumea complexității și fă-ți relația cât mai simplă cu putință.

4. Călătoriți!

O relație de dragoste sănătoasă este una în care plictiseala nu își găsește locul. Oricând simți că monotonia intră în viața voastră, plănuiește împreună cu partenerul o excursie, un city break și vei vedea cu pasiunea și flacăra iubirii voastre se reaprind. E bine să vă faceți un astfel de obicei încă de la începutul relației.

În final, adu-ți aminte mereu să nu spui „nu” schimbărilor.

În relație, e important ca fiecare să încerce să învețe unul de la altul, să se completeze reciproc și să își mențină fiecare individualitatea, în același timp. Construirea unei relații sănătoase nu este niciodată o sarcină ușoară, dar cu eforturi consimțite, ea poate fi realizată!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Capricornul în dragoste, bărbatul Capricorn în dragoste și femeia Capricorn în dragoste
Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.