Cele 6 secrete care garantează orgasmul feminin

12.DECEMBRIE.2018
Cele 6 secrete care garantează orgasmul feminin

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:huffingtonpost.com

Care sunt secretele pe care orice bărbat ar trebui să le cunoască, pentru a-și satisface femeia în pat. Majoritatea femeilor, după o anumită perioadă de la

începerea vieții afective, ajung să aibă orgasm. Se pare că nu toți bărbații cunosc tainele corpului feminin, deoarece în urma unui studiu s-a constatat că peste 40 % dintre femei ating pentru prima oară orgasmul prin masturbare și numai 25-30 % dintre femei au această trăire în urma contactului sexual. Iată care sunt secretele amantului perfect: 1. Complimentele și florile.

Nu este posibil ca o femeie să ajungă pe culmile orgasmului dacă aceasta se simte inferioră bărbatului și neapreciată de către acesta. Cuvintele de apreciere au menirea să-i deschidă inima și să o transpună într-o dispoziție afectivă, care o va ajuta să se lase curtată de bărbat. Pe de altă parte, florile au o energie care intră automat în rezonanță cu organul sexual feminin, pe care îl face să înflorească în mod simbolic.

Loading...

2. Preludiul

Cu cât preludiul este mai lung, cu atât femeia reușește să se relaxeze mai mult, prinde încredere în partener și secrețiile sale vaginale devin mai abundente, ceea ce face ca penetrarea să fie mult mai plăcută pentru amândoi.

DE INTERES: ZODIACOOPLU

3. Sărutul

Niciun preludiu nu este reușit fără sărutări franțuzești. Medicina chineză explică faptul că pe mijlocul buzelor, sub linia nasului, sunt punctele reflexogene ale rinichilor și zonei afective. Asadar, prin apăsare, mușcături fine, stimulare cu limba, sărutul va face ca femeia să se umezească garantat.

4. Atenție la ceea ce simte femeia

Nu este așa de greu pentru bărbați să-și dea seama dacă unei femei îi place sau nu cum este iubită. Dacă o excită mișcările senzuale ale bărbatului, femeia îl va îmbrățișa, va avea instinctul să îl apropie de sânii ei și îl va săruta pasional pe gât. Fiind atât de multe semnale, femeia ar trebui să fie o actriță prea iscusită pentru a mima orgasmul.

5. Dacă-i place, nu se schimbă imediat poziția

Atunci când femeia se apropie de orgasm, în vaginul său se produce o adevărată furtună cu descărcări electrice, iar bărbatul este posibil ca în acest moment să se sperie că va ejacula și să schimbe poziția pentru a reduce din plăcere. Nimic mai fals, acesta ar trebui doar să încetinească ritmul, să rămână în aceeași poziție și să o sărute pasional pe femeie. Nu este exclus ca aceasta să simtă un orgasm atât de puternic, încât să înceapă să plângă de fericire.

6. Stimularea punctului G

Pentru a mări plăcerea unei femei și a-i garanta un orgasm, bărbatul ar trebui să apese cu mâna sau cu un aparat de masaj pe bazinul inferior al femeii, puțin deasupra osului pubian, pentru a stimula celebrul punct G. Dacă îi place, femeia îi va presa și mai tare mâna în această zonă, pentru a aduce punctul G mai aproape de linia de penetrare vaginală.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Wu Xing este teoria celor 5 elemente Feng Shui. Numite și 5 faze de dezvoltare ale energiei, cele
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.