Aplica

Cele 3 reguli din medicina chinezească pentru a avea o viață intimă sănătoasă

Cele 3 reguli din medicina chinezească pentru a avea o viață intimă sănătoasă

Bazată pe înțelepciunea străveche, medicina chinezească vorbește despre 3 secrete pentru relații intime optime, acestea fiind cheia către o viață sănătoasă și longevivă.

Respectând aceste reguli, iubirea își face loc în sufletele celor doi parteneri.

Reguli în relația de cuplu

Prima regulă este să vă recunoașteți dorințele, nevoile și să nu vă feriți să vorbiți despre ele cu partenerul de cuplu.

Relațiile intime nu trebuie forțate, ci trebuie să vină de la sine. Mai bine nu inițiați partida amoroasă dacă sunteți obosiți, ceva nu pare firesc, sau condițiile sunt nesigure. Apoi, fiecare este bine să-și găsească modalitatea de a se simți în armonie cu propria persoană.

A doua regulă este să vă găsiți ritmul personal

De exemplu, dacă sunteți atenți la animale, acestea tind să fie mai active reproductiv primăvara și vara, decât toamna și iarna. De asemenea, ritmul trebuie să țină cont de starea de sănătate.

A treie regulă este să aveți respect față de partenerul de cuplu

Fiți atenți la dispoziția sa, la nivelul de energie, la nevoile sale și țineți cont de aceste aspecte. Pentru a putea beneficia din plin de efectele minunate ale unei partide de amor trebuie ca ambii parteneri să fie satisfăcuți.

Bătrânii chinezi și studiile în domeniu au arătat că atunci când se respectă aceste reguli simple, cuplul are toate șansele să treacă testul timpului, să creeze o familie ce se bazează pe dragoste, pace, încredere, atenție, modestie, loialitate și nepărtinire.

În plus, cercetările au demonstrat că atunci când apare iubirea, organismul începe să producă mai multe endorfine (hormonul fericirii) și celule imunitare.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!