Amor în apă - secrete nebănuite

Amor în apă - secrete nebănuite

Înainte de a face dragoste în apă, trebuie să știi 5 lucruri importante! Cu singuranță că actul intim este mult mai intens în apă, iar despre romantism nici nu mai spunem.

Însă trebuie avute în vedere unele aspecte esențiale înainte de a ne lăsa duși de valul pasiunii.

1. Apa mării și cea din piscine este mediul propice pentru bacterii, iar riscul de a contacta în timpul partidei o boală sau o ciupercă este foarte mare. Riscul scade considerabil dacă apa conține suficient clor, dar asta nu se poate ști niciodată. Bineînțeles că nu trebuie dezvoltată o fobie legată de actul intim în apă, dar este indicată o atenție sporită.

2. Este posibil ca plăcerea să se transforme în durere pentru că apa nu este un bun lubrifiant, din contră. Așa că penetrarea poate cauza iritații.

3. Chiar dacă folosiți prezervativ, posibilitatea ca acesta să se rupă este foarte mare, din cauza proprietății apei de a scădea lubrifierea naturală a organelor genitale. Astfel, riscul unei boli cu transmitere intimă este mare.

4. Aveți grijă la accidente, pentru că pasiunea vă poate face neatenți. Ar fi bine să o faceți într-un loc unde nu există posibilitatea să alunecați sau să vă pierdeți echilibrul.

5. În final, nu uitați că legislația este clară în multe zone ale lumii cu privere la actul intim în public, ba chiar în unele țări este foarte severă – de la amendă până la condamnare penală în închisoare.

Chiar și cu aceste riscuri, trăiți cel puțin o dată în viață intensitatea experienței în apă!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!