Ai motive de îngrijorare? Descoperă dacă ești într-o relație toxică

09.DECEMBRIE.2018
Ai motive de îngrijorare? Descoperă dacă ești într-o relație toxică

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Încetul cu încetul, încrederea în sine se diminuează, alegerile devin greu de luat, sensibilitatea este la cote maxime, sentimentul de vină este pregnant, iar

timpul pentru ieșiri cu prietenii parcă devine inexistent. Acestea sunt câteva dintre simptomele unei relații toxice și motivele pentru care este greu de încheiat. Iată câteva comportamente ale partenerului care ar trebui să îți dea de gândit. Te corectează continuu – fie că e vorba de cuvinte, fie că e vorba de obiceiuri, îți spune deseori că nu ai dreptate și că greșești.

Te jignește des, chial zilnic, inclusiv atunci când știe că ai nevoie de sprijinul său, de un umăr de care să te sprijini. Astfel, ajungi să te îndoiești de propriile calități și să pui accentul doar pe defecte (chiar și pe cele pe care nu le ai).

Loading...

Îi face pe ceilalți să se îndoiască de tine, discreditându-te în fața lor, creându-le o părere greșită în legătură cu tine. În același timp, încearcă să te îndepărteze de cei dragi, determinându-te indirect să devii dependent(ă) de relația de cuplu.

Îți menține speranța vie că totul va fi bine între voi și că perioadele de certuri sunt benefice pentru relația de dragoste, dar și că vina pentru aceste dispute este doar a ta, făcând deseori pe victima.

Te „lovește” acolo unde știe că te doare, îți știe slăbiciunile, vulnerabilitățile, visurile, speranțele și se folosește negativ de ele.

Minte des chiar dacă știe că tu cunoști adevărul și te face să te îndoiești de tine, iar asta este doar o manifestare a puterii asupra ta.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Previziuni 2019 zodia Maimuță pentru dragoste și relații: în 2019, viața de familie nu va fi
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.