Aplica

Ai grija de relatia ta – top 3 sfaturi in dragoste de care sa te feresti

Ai grija de relatia ta – top 3 sfaturi in dragoste de care sa te feresti

Unele sfaturi in relatia de cuplu nu sunt atât de bune pe cât par la prima vedere, chiar dacă sunt date din tot sufletul, chiar de cel mai bun prieten

Uneori, sfaturile pe care le primim nu sunt atât de bune pe cât ar vrea prietenii noștri să fie. Nu sunt date din răutate, ci doar se bazează pe vechi mituri, demontate de-a lungul timpului. Iată care sunt cele mai importante „sfaturi” pe care ar fi bine să nu le pui în practică.

Top 3 sfaturi proaste în dragoste de care să te ferești

1. Păstrează-ți inima deschisă, pentru că oricând poate apărea cineva mai bun

Dacă te-ai gândit vreodată la asta, cel mai probabil ar fi bine să închei deja relația. Este clar că nu te regăsești în ea. În schimb, dacă te simți conectată cu partenerul de viață și un sfat de genul acesta ți se pare deplasat, e normal, deoarece relația ta se îndreaptă spre ceva serios.

2. Nu-l lăsa pe iubitul tău să-ți spună vreodată ce să faci

Sunt multe persoane care înțeleg greșit conceptul de „feminism”. O relație de dragoste însă trebuie să se bazeze pe încredere reciprocă, pe deschidere și comunicare, și nu pe competiție pentru cine este șeful sau cine este mai inteligent. Este normal să discutați despre ceea ce simțiți, despre problemele pe care le aveți și să căutați împreună soluții, oferindu-vă sfaturi reciproc.

3. Trebuie să fii prioritatea lui numărul unu

În adolescență este normal să simți asta în legătură cu partenerul tău de cuplu, dar la vârsta adultă nu mai este la fel. Iubirea nu înseamnă că vei în centrul universului jumătății tale. Da, ceea ce simțiți unul pentru celălalt este special, timpul petrecut împreună este de neînlocuit, dar fiecare trebuie să își păstreze propriii prieteni, pasiunile și timpul liber.

Nu trebuie să te superi pe cei care oferă astfel de sfaturi, pentru că de cele mai multe ori nu o fac din răutate, ci din cauza propriilor frustrări și prejudecăți. Discută deschis cu ei și ajută-i să treacă peste propriile îndoieli.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!