Adevăruri DURE ȘI INCOMODE despre cupluri. Ești pregătit să citești?

24.MAI.2018
Adevăruri DURE ȘI INCOMODE despre cupluri. Ești pregătit să citești?

Categorie: Cupluri Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:chopra.com

Adevăruri dure despre cupluri, pe care nu putem să le ocolim într-o relație de lungă durată. Fiecare ar trebui să știe adevărul despre relațiile de lungă

durată, căsătorie, pe care poate că nu i le spune nici mama, nici tata. Majoritatea celor din anturaj și familia ne prezintă doar aspectele frumoase ale relațiilor, cea ce ne face plăcere să auzim. Însă sunt ele de un real folos, cât timp nu conștientizăm adevăratele capcane, desigur, neplăcute, despre relații? În primul rând trebuie să știm că starea de îndrăgostit nu durează la nesfârșit.

Acesta este poate cel mai dur adevăr despre dragoste și romantism. În timp, toate relațiile și căsniciile se schimbă.

Loading...

Este drept că relațiile care rezistă se bazează pe gradul de compatibilitate între parteneri și aici ne referim la zodie, educație, principii morale etc. Este și normal, cui i-ar plăcea să facă pereche cu o persoană secretoasă, mincinoasă, certăreață?

Relațiile de lungă durată reprezintă o cale de evoluție pe care trebuie să ne-o asumăm. Chiar dacă la început totul pare roz, amorul ridică temperatura în dormitor, trebuie să ne pregătim pentru momentele de criză în relație, pentru a face față situațiilor în care unul dintre parteneri se îmbolnăvește sau este copleșit de stres etc.

DE INTERES: 10 Cele mai frumoase declarații de dragoste din filme

Scopul fiecăruia în relații este să facem efortul de a deveni mai buni, de a ne dezvolta calitățile, de a deveni persoane pline de respect, compasiune și maturitate. Ego-ul nu are ce căuta în această ecuație a iubirii.

Un alt aspect care ar trebui să ne pună pe gânduri este comunicarea. O relație este o interacțiune între două persoane, dacă nu învățăm să ne exprimăm clar dorințele, să spunem prin cuvinte care ne sunt așteptările de la cel de lângă noi, să nu ne așteptăm la o relație de nota zece. Doar în acest fel ne vom cunoaște mai bine și vom reuși să ne ajutăm reciproc.

Căsătoria și relațiile de lungă durată sunt supuse unor teste, menite să ne ajute să conștientizăm care sunt problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Este greșit să credem că problemele în dragoste se rezolvă de la sine, trebuie să încercăm să le acceptăm și apoi să facem eforturi pentru a le rezolva și depăși.

Mitul cu Ileana Cosânzeana și Făt Frumos călare pe cal nu are nicio legătură cu realitatea într-o căsnicie. Desigur, nimeni nu neagă iubirea paradisiacă, însă mai este o vorbă, viața bate filmul. La fel este și în cazul relațiilor, fiecare are sclipiciul și unicitatea ei, nu trebuie să generalizăm, însă nu trebuie nici să negăm ceea ce alții trăiesc pe pielea lor, ci să învățăm de la aceștia.

Nimeni nu ne antrenează și nu ne învață că fericirea într-o relație vine din inima fiecăruia. Există cupluri care se despart, deoarece constată că partenerul de viață nu îi mai face fericiți. Nimeni nu este responsabil pentru fericirea noastră decât noi înșine.

Odată ce ne vom fixa acest lucru în minte, nu trebuie să credem că suntem egoiști, dimpotrivă, cu cât avem mai multă grijă de fericirea proprie, cu atât celui de lângă noi îi va fi mai bine, deoarece nu va mai fi forțat să ne vadă posomorâți, furioși, depresivi etc.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal BALANȚĂ de la 23 septembrie – 22 octombrie. Este locul de
Așteptarea nu este pentru tine, din cauza agitației mentale. Nu suporți să te acuze cineva pe
Ai un stil propriu de a obține ceea ce vrei: nu faci presiuni, ci aștepți prin preajmă până

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.