5 Trucuri feminine prin care vei seduce orice bărbat

Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: eharmony.co.uk

5 trucuri simple pe care le poți folosi pentru a face orice bărbat să nu-și mai ia gândul de la tine

1. Comunicarea non-verbală, limbajul trupului

 

Fiecare femeie este frumoasă în felul său, însă frumusețea nu este o armă sigură pentru a-i cuceri pe bărbați, aceștia trebuie să vadă că le transmitem anumite semnale prin intermediul trupului, cum ar fi o privire drăgăstoasă, mângâiatul părului, îndreptarea spatelui și scoaterea sânilor în față etc. Toate aceste mesaje nescrise în cuvinte ne vor face mult mai interesante în ochii lor.

2. Comunicarea verbală

Conversațiile cu bărbații care ne plac ar trebui să decurgă mai mult într-un singur sens, acestora le place să se audă vorbind și să fie ascultați, nicidecum să fie asaltați cu întrebări din partea sexului frumos. Acest ritual de curtare, dacă am putea să-i spunem așa, ar trebui să continue până ce găsim un punct comun de interes, un domeniu în care ne simțim sigure pe noi. Abia atunci am putea să le punem întrebări sau să ne exprimăm părerea, pentru a nu risca să fim puse într-o postură jenantă în care să nu știm ce răspunsuri să dăm.

DE INTERES: 3 Vedete din Horoscop: cea mai sexy, cea mai puternică, cea mai norocoasă zodie

3. Feminitatea

Pentru bărbați primul contact cu energia feminină s-a făcut prin intermediul mamei lor. Nu trebuie să ignorăm că fiecare bărbat este și va rămâne un fel de copil atașat de mama sa, indiferent de vârstă. Asta nu înseamnă că trebuie să o facem pe-a mama pentru a le cuceri inima, dar măcar să le arătăm că suntem capabile de iubire maternă. De exemplu, am putea să admirăm un copil care trece pe stradă, gest la care bărbații se vor liniști și își vor deschide imediat inima, chiar dacă nu ne vor arăta asta.

4. Jocul amețitor al flirtului

Așa cum femeile au nevoie de preludiu, bărbații au nevoie de flirt. Să nu uităm că „bărbații sunt de pe Marte”, o planetă guvernată de zeul războiului și le place să se pună în postura de vânător, războinic, rege. Ideea este să nu le dăm impresia că ne-au cucerit din prima secundă, deoarece nu vom mai fi deloc interesante pentru ei. Cu cât le cedăm mai greu, cu atât mai bine, pasiunea lor va atinge culmi nebănuite.

5. Libertatea și încrederea

Se pare că aici femeile au tendința să greșească cel mai mult, căci odată ce le place de un anumit bărbat încep să-l bombardeze cu mesaje de dragoste, însă acesta va crede că prin acest gest femeia nu face altceva decât să încerce să-i invadeze spațiul propriu din cauză că nu are suficientă încredere în el, ceea ce-l va face să bată în retragere. Ideal ar fi să-i lăsăm pe ei să ne caute.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,83  23
VOTURI
5684
4.83
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
-20%
Calendar 1 an
5 VOTURI
4800 lei
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.