Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

5 Trucuri feminine prin care vei seduce orice bărbat

5 Trucuri feminine prin care vei seduce orice bărbat

5 trucuri simple pe care le poți folosi pentru a face orice bărbat să nu-și mai ia gândul de la tine. 1 Comunicarea non-verbală, limbajul trupului. Trebuie

să vadă că le transmitem anumite semnale prin intermediul trupului, cum ar fi o privire drăgăstoasă, mângâiatul părului, îndreptarea spatelui și scoaterea sânilor în față etc.

Toate aceste mesaje nedescrise în cuvinte ne vor face mult mai interesante în ochii bărbaților. Fiecare femeie este frumoasă în felul său, însă frumusețea nu este o armă sigură pentru a-i cuceri pe bărbați.

2. Comunicarea verbală

Conversațiile cu bărbații care ne plac ar trebui să decurgă mai mult într-un singur sens, acestora le place să se audă vorbind și să fie ascultați, nicidecum să fie asaltați cu întrebări din partea femeilor. Acest ritual de curtare, dacă am putea să-i spunem așa, ar trebui să continue până ce găsim un punct comun de interes, un domeniu în care ne simțim sigure pe noi.

Abia atunci am putea să le punem întrebări sau să ne exprimăm părerea, pentru a nu risca să fim puse într-o postură jenantă în care să nu știm ce răspunsuri să dăm.

3. Feminitatea

Pentru bărbați primul contact cu energia feminină s-a făcut prin intermediul mamei lor. Nu trebuie să ignorăm că fiecare bărbat este și va rămâne un fel de copil atașat de mama sa, indiferent de vârstă.

Asta nu înseamnă că trebuie să o facem pe-a mama pentru a le cuceri inima, dar măcar să le arătăm că suntem capabile de iubire maternă. De exemplu, am putea să admirăm un copil care trece pe stradă, gest la care bărbații se vor liniști și își vor deschide imediat inima, chiar dacă nu ne vor arăta asta.

4. Jocul amețitor al flirtului

Așa cum femeile au nevoie de preludiu, bărbații au nevoie de flirt. Să nu uităm că „bărbații sunt de pe Marte”, o planetă guvernată de zeul războiului și le place să se pună în postura de vânător, războinic, rege.

Ideea este să nu le dăm impresia că ne-au cucerit din prima secundă, deoarece nu vom mai fi deloc interesante pentru ei. Cu cât le cedăm mai greu, cu atât mai bine, pasiunea lor va atinge culmi nebănuite.

5. Libertatea și încrederea

Se pare că aici femeile au tendința să greșească cel mai mult, căci odată ce le place de un anumit bărbat încep să-l bombardeze cu mesaje de dragoste, însă acesta va crede că prin acest gest femeia nu face altceva decât să încerce să-i invadeze spațiul propriu din cauză că nu are suficientă încredere în el, ceea ce-l va face să bată în retragere. Ideal ar fi să-i lăsăm pe ei să ne caute.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit